FacebookTwitterLinked-In

 

Conn-X-e XL gaat van start

Conn-X-e XL is een professioneel, onafhankelijk en exclusief platform voor ambitieuze eigenaren, directieleden en managers (met beslissingsbevoegdheid) van mkb-bedrijven met minimaal tien medewerkers.

Wij bieden je tweewekelijks de mogelijkheid om in een ongedwongen setting een warme band op te bouwen en kennis uit te wisselen met de andere leden. Bij ons tref je gelijkgestemden en wij bieden je de mogelijkheid kennis te maken met de businessstijl en succesformules van andere bedrijven.

Conn-X-e XL staat voor de ontwikkeling van ambitieuze ondernemers en hun onderneming. Onze leden groeien door te leren van de ervaring van collega-ondernemers en van de hoogwaardige input die Conn-X-e XL aanbiedt. Wij zijn elkaars ambassadeur binnen al onze andere netwerken.

Onze netwerkbijeenkomsten zijn niet enkel en alleen salesgericht, maar ook bedoeld om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en om krachten te bundelen waar dat kan. Zo helpen we elkaar aan meer kennis en groeiende omzet!

De bijeenkomsten vinden om de week plaats te weten donderdagochtend van 07.30 – 9.00 uur en vinden plaats in Hotel "de Witte Raaf" Duinweg 117 in Noordwijk.

Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten hebben wij een wisselende agenda, welke deels wordt ingevuld door de leden.

Niet geheel onbelangrijk is dat bij Conn-X-e XL branchebescherming geldt. Van elke branche kan maar 1 ondernemer vertegenwoordigd zijn. De zittende leden hebben een vetorecht ten aanzien van het toelaten van een nieuw lid.

Wil meer weten over ons succesvolle ondernemersnetwerk? Meld je dan hieronder aan voor één van onze bijeenkomsten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt voor vragen ook terecht bij Glen Noordwijk, tel.: 06-48403829.