FacebookTwitterLinked-In

 

As I Am Personal Coaching

Ben je niet tevreden over de manier waarop je je leven vorm geeft? Ben je de balans kwijt en zit je met vragen waar je geen antwoord op weet? Is het moeilijk om naar je werk te gaan omdat je eigenlijk niet weet of dit wel is wat je wilt?

Onbewust weten mensen vaak wel wat ze willen, maar ze komen niet tot verandering. Dit gebeurt ons allemaal, want door je blinde vlek (die iedereen heeft) is het soms lastig te ontdekken wat de kern van het probleem is en wat mogelijke oplossingen en veranderingen zijn.

Personal coaching is een vorm van begeleiding die zich erop richt  mensen in positieve zin te veranderen en ondersteunen. Hierbij wordt uitgegaan van gezonde mensen en het geloof in de mogelijkheid te veranderen door middel van een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

As I Am kan je helpen d.m.v. coachingsgesprekken waarin wij op zoek gaan naar oplossingen die jou kunnen helpen verder te gaan op de manier die bij je past.

Voor personen die hoogsensitief (HSP) zijn is een aangepast traject mogelijk.

Wil jij op intuïtieve wijze onderzoeken wie je oorspronkelijk was en leren hoe je goed voor jezelf kunt zorgt, zodat je er voor je geliefden kunt zijn? Wil je een blij mens zijn, gezien worden en in staat zijn jezelf te laten groeien?
As I Am helpt je hierbij d.m.v. een aura healing of -reading, hypnose,  ademcoaching of Voice Dialogue

Speciaal voor zorgboeren is er praktische ondersteuning mogelijk, soms in combinatie met coaching. Ik heb gemerkt dat zorgboeren een grote diversiteit aan vragen hebben en niet altijd weten waar zij met hun vragen terecht kunnen. Ik help ze o.a. bij vragen over zorg, persoonlijke vragen, personele vraagstukken, hulp bij het maken van formulieren en bij het invullen van het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg.