FacebookTwitterLinked-In

 

Balans Praktijk

Wat wil je nou écht?

Soms lijkt het erop dat je leven niet de kant op gaat die jij graag zou willen. Je loopt tegen klachten of hindernissen aan, waar je op dit moment geen oplossing voor ziet.
Je hebt een druk leven, er is altijd wel wat te doen. Alleen aan de dingen die jij echt belangrijk vindt, of die jij echt graag doet komt je nooit toe. En zo kan je het gevoel krijgen dat je meer geleefd wordt dan dat je zelf echt leeft.

Wil jij de regie ervaren over jouw leven. Leven op een manier die voldoening geeft? Jouw dromen en doelen waarmaken? Balans ervaren in jouw leven?

“Do as much of YOU as you can possibly do. Using the talents you are given, through virtuous action”

Iedereen is uniek. Jij, met jouw unieke combinatie van talenten, (karakter)eigenschappen en vaardigheden, hebt wat mee te geven aan deze wereld. Jij bent hier om jouw leven te leven. Om je dromen en doelen waar te maken. Om jouw missie waar te maken.

En toch staat het leven je soms in de weg. Ben je helemaal niet bezig met het leven naar wat jij écht belangrijk vindt. Loop je mee in de sleur van alledag. Hol je van de ene actie door naar de andere. Misschien weet je eigenlijk niet eens meer wat je écht wil.

Dan ben ik er voor jou.

Als jouw dromen nooit de aandacht krijgen die ze eigenlijk verdienen. Omdat je jezelf wegcijfert en niet gezien wordt. Dan is het misschien tijd om te zeggen: 'En nu doe ik het echt.' Dat is tevens de naam van een traject waarin ik jou 1-op-1 help om weer succes, trots en geluk te voelen. Meteen in de eerste sessie weten we exact wat je tegenhoudt. Zodat we direct vooruit kunnen met de stappen om je dromen te bereiken. Je laat niet meer over je heenlopen en zegt JA tegen jezelf en NEE tegen de dingen die jou niet meer passen. Met als resultaat dat je de dingen doet die je graag wil en dat je lekker in je vel zit.