FacebookTwitterLinked-In

 

Face Readings NL

Versterk je communicatie en werk sneller door anders te leren kijken naar gezichten.

Analytisch ingesteld? Of juist meer praktisch of impulsief? Het is meteen van iemands gezicht af te lezen. Handig als je door honderden profielen of cv’s moet gaan. Of als je de (interne) communicatie wilt verbeteren en het onderlinge contact wilt versterken. Één blik op iemands foto vertelt je hoe iemand is. Met Face Reading heeft een gezicht geen geheimen meer voor jou.

En Face reading kan iedereen leren.

Als je weet hoe iemand denkt en je kunt direct in die informatie voorzien - doordat je meteen weet hoe iemand tot een beslissing komt - verhoogt dat je klantenservice en klantentevredenheid. Klanten voelen zich sneller gehoord en dat geeft vertrouwen en een diepere relatie.

Face Reading helpt je bij teambuilding, de samenwerking versterken en de samenstelling van je team optimaliseren door de juiste personen bij elkaar te zetten. Die personen die elkaar qua eigenschappen goed aanvullen. Het begint bij anders leren kijken naar gezichten: zowel live als op video en foto.

Ik leer jou graag anders kijken naar gezichten, zodat jij deze kennis kunt toepassen in jouw werk.

Met een praktijk als fysiotherapeut en acupuncturist ben ik opgeleid door Lillian Bridges, de wereldbekende expert in Face Reading. Als Master Face Reader coach en train ik ondernemers, teams en privé-personen op het gebied van Face Reading. In deze trainingen en workshops, leer je hoe je de kennis van het gezicht lezen zowel zakelijk als privé gaat toepassen.

Ook kun je bij mij terecht voor een persoonlijke Face Reading, die jou meer inzicht geeft in jezelf.