FacebookTwitterLinked-In

 

Kapsalon Monique van de Schraaf

Kapsalon Monique van de Schraaf

Kwaliteit, passie en bevlogenheid staan bij mij al meer dan 25 jaar aan de basis van een professionele behandeling. Wanneer je bij mij in de salon komt, sta jij in het middelpunt!

 

Persoonlijke aandacht en een goed advies zorgen voor een coupe die bij jou past en op jouw wensen is afgestemd. Door ook aandacht te besteden aan je make-up en je hierover te adviseren, zorg ik ervoor dat een mooie natuurlijke uitstraling werkelijkheid wordt.

 

Duurzaamheid

Mooi haar verdient een goede verzorging. Het gebruik van producten die mens en milieu respecteren staat daarom in mijn kapsalon centraal. De kwalitatief hoogstaande producten die in mijn kapsalon worden gebruikt zijn niet schadelijk voor mens en milieu. Daarnaast is er maar een kleine hoeveelheid van de producten nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hierdoor zijn de producten duurzaam en het geld meer dan waard. Ik heb ervoor gekozen om met deze natuurlijke producten te werken om zowel voor mijn klant als voor mijzelf een gezonde omgeving te creƫren en te behouden.

 

Kleuradvies

In mijn kapsalon kijken we samen naar een kapsel dat goed bij je past. De juiste haarkleur is belangrijk voor een goede uitstraling. In mijn kapsalon adviseer ik je hier graag over.

 

Doneren

De Nederlandse Haarstichting biedt financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker steun bij hun uiterlijke verzorging, door het laten maken van haarwerken van haardonaties. Op deze manier wordt aan deze groep vrouwen de mogelijkheid geboden om kosteloos een haarwerk te dragen.

 

Ik bied je de mogelijkheid om in mijn kapsalon met 50% korting je haar te laten knippen ten behoeve van een haardonatie.

 

Dermatologie

We zien tegenwoordig steeds meer haar- en hoofdhuidproblemen en als kapper zit je letterlijk dicht op de huid van de klant. Voor mij als kapper is het belangrijk om in staat te zijn deze eventuele problemen bij mijn klanten te constateren en om hier vervolgens advies over te geven. Ik heb daarom de opleiding 'Dermatologie voor Kappers en Haarstylisten' bij U-consultancy