FacebookTwitterLinked-In

 

The Travel Club

The Travelclub Pascale, het adres voor uw onvergetelijke vakantie

 

U heeft vakantieplannen….dat komt goed uit want met veel plezier ga ik voor u aan de slag om de vakantie voor u te verzorgen die bij u past. Op het tijdstip wat het beste in uw agenda uitkomt. Prettig toch dat u niets extra hoeft te betalen & geen rekening hoeft te houden met de reguliere tijden van het reisbureau.

Wie ben ik….? Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Pascale Meij en mijn passie is reizen. Mijn ervaringen deel ik graag met u. Ik vertel over de leuke mooie bestemmingen in de wereld of geef u nét even die tip van dat leuke restaurant in een van de vele steden & vele landen die ik heb  mogen bezoeken.

Inmiddels heb ik ruim vijfentwintig jaar ervaring, waarvan de laatste zeven jaar als zelfstandig reisagente. U begrijpt u dat ik al heel wat van de wereld heb gezien.

Reist u als echtpaar, wilt u een losse vlucht boeken, reist u zakelijk of met vrienden, alleen of met uw gezin en kinderen ik denk met u mee. Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de vakantie. Hoe fijn is het als de kinderen zich vermaken, dat U als ouder ook zorgeloos kunt genieten tijdens uw welverdiende vakantie.

Misschien kan ik nog iets extra’s toevoegen door net daar aan te denken waar u totaal niet aan had gedacht. Niet onbelangrijk; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR, wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden. Uiteraard spelen service & persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw vakantie, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.

Wordt u al enthousiast?, waar wacht u nog op? Als u vakantieplannen heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik als persoonlijk reisagente verzorg graag uw geheel onbezorgde reis.

Wilt u liever face to face een persoonlijk advies dan maak ik graag een afspraak met u.

Tot snel!

The Travelclub Pascale