FacebookTwitterLinked-In

 

ZOUT

U heeft een administratie- of accountantskantoor en bent druk. Is het verwerken van salarissen van uw klanten een rompslomp omdat het buiten u normale activiteiten valt? Of ontbreekt het u aan tijd om het te verwerken en/of om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving mbt loonheffingen? Wilt u liever uw tijd besteden aan uw hoofdactiviteit en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar salariskantoor die de salarisadministratie voor uw klanten verzorgt?

Zout Services is een salariskantoor en we zijn dus gespecialiseerd in het verwerken van salarissen en het doen van maandelijkse aangiften bij de belastingdienst. Wij verzorgen loonstroken en versturen deze digitaal aan het personeel. Wij vragen een loonheffingennummer aan en als er geen personeel meer in dienst is, voeren wij het desbetreffende nummer weer af. U kunt het aan ons overlaten om Cao’s en wet- en regelgeving goed toe te passen en u op de hoogte te houden als daar wijzigingen in hebben voorgedaan.
 
Wij komen ook bij u op kantoor om eventueel op uw eigen systeem de salarissen te verwerken. 
Omdat wij voor meerdere kantoren en bedrijven werken gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij hebben aandacht voor uw organisatie en zijn een integere businesspartner.
Zout Services heeft niet alleen oog voor een juiste salarisverwerking maar vanuit een brede HR-achtergrond kunnen wij u ook helpen en ondersteunen met praktisch personeelsadvies.

Of bent u een startende ondernemer en denkt u aan het aannemen van personeel? Wilt u weten hoeveel een werknemer kost? En wat er allemaal in de arbeidsovereenkomst moet komen te staan? En wat zijn andere zaken die geregeld moeten of kunnen worden als u personeel in dienst neemt? Het zijn maar wat van de vragen waarmee Zout Services u kan helpen.  Samen kijken we naar het totale plaatje zodat u  met een goede onderbouwing hierover een beslissing kunt nemen.

Heeft u werknemers in dienst en wordt u geconfronteerd met zaken waar u hulp bij nodig heeft zoals bijvoorbeeld ontslag, ziekte, verzuim, aanleggen personeelsdossiers, maar ook pensioen of een extra dekking voor een WIA-verzekering, pesten op de werkvloer of de WKR?

Zout Services kan u op deze gebieden adviseren wat u het beste kan doen of misschien zelfs moet doen. Wij hebben jarenlang ervaring met HR-zaken en werken samen met een aantal goede, professionele partijen zodat we u goed kunnen ondersteunen. Door onze kennis van het voeren van een salarisadministratie gecombineerd met onze HR-ervaring overzien we de belangen op een HR breed gebied waardoor we u helder en praktisch kunnen adviseren.

Neem contact met ons op als u interesse hebt voor een vrijblijvend gesprek.