FacebookTwitterLinked-In

 

Kennismaken met Conn-X-e

Na de vliegende start van de vestiging Hoofddorp hebben wij van vele ondernemers verzoeken ontvangen aanwezig te mogen zijn of daadwerkelijk deel te mogen nemen aan ons ondernemersnetwerk. Voor onze vestigingen zoeken wij nog ondernemers die willen groeien binnen een enthousiaste en gedreven groep zelfstandigen.

Om de kracht en sfeer van ons boeiend netwerk te kunnen ervaren nodigen wij jou van harte uit tijdens één van onze bijeenkomsten als gast aanwezig te zijn. Met het aanmeldformulier hiernaast kun jij je als gast aanmelden voor onze ontbijtbijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden gehouden op

  • elke woensdag van 7.00 - 9.00 uur in FLX Space, Opaallaan 1180, 2132 LN te Hoofddorp
  • elke donderdag van 7.15 - 9.15 uur in Lunchcafe Deksels Granaatplein 1, 2332 LG te Leiden

Let op! : We hechten zeer veel waarde aan branchebescherming. Per branche kan er slechts 1 bedrijf lid worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Is jouw branche reeds bezet, dan vragen wij ook toestemming aan het "zittend" lid om jou als gast in één van de vestigingen toe te laten.

Heb je vooraf vragen, neem dan contact op met Riet Harteveld (tel. 06 - 21 80 43 64‬) of Paco Busteros León (tel. 06 - 20 04 35 35).

AVG
Bij de aanmelding als gast bij Conn-X-e worden je gegevens vastgelegd in onze database. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden:

  • op de placemat tijdens de wekelijkse bijeenkomsten
  • om je uit te nodigen voor workshops of andere bijeenkomsten van Conn-X-e of haar leden
  • om je te informeren over aanbiedingen van leden van Conn-X-e

De opgeslagen gegevens worden bewaard voor maximaal 10 jaar. Je informatie zal op geen enkele wijze gedeeld worden met derden die niet verbonden zijn als lid van Conn-X-e. 
Indien je bezwaar hebt tegen het vastleggen van je gegevens dan kun je dit melden via maatschap@conn-x-e.nl.

Aanmelden als gast

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een bijeenkomst.