Conn-X-e , hét Businessnetwerk voor de Randstad!

Conn-X-e is opgericht in april 2015
Een initiatief van drie ondernemers uit Hoofddorp. Onze eerste afdeling zijn wij dan ook gestart in Hoofddorp. Het eerste jaar hebben wij een stormachtige groei doorgemaakt. Bij de start sloten zich 17 ondernemers zich aan. Inmiddels (april 2017) zijn wij doorgegroeid naar 4 vestigingen (Amstelveen, Hoofddorp, Leiden en Nieuw-Vennep). Omdat wij ons strikt houden aan branchebescherming hebben wij diverse aanmeldingen moeten weigeren. Ook door het oprichten van de vier vestigingen hebben wij niet iedere aanmelding kunnen honoreren.

Wij groeien door
Na de oprichting in november 2016 van Conn-X-e Leiden is inmiddels een vierde vestiging, Conn-X-e Amstelveen gestart. 
In september 2017 starten wij de vestiging Lisse, een lunchbijeenkomst.

Energiek, efficiënt en zeer laagdrempelig netwerken
Tijdens het ontbijtnetwerk vergaderen en pitchen de leden efficiënt en wisselen zij aanbevelingen, kennis en contacten uit. Alles in een zakelijke maar uiterst plezierige atmosfeer, die gericht is op samenwerking, uitbreiding van het netwerk en zakelijke groei van de aangesloten bedrijven. En ook niet onbelangrijk: het Conn-X-e ondernemersnetwerk sluit naadloos aan op de zo kenmerkende no-nonsense Nederlandse manier van ondernemen.

Kennisoverdracht door hoogwaardige workshops
Het opbouwen en uitbreiden van zakelijke contacten is essentieel. Maar ook kennisoverdracht op ondernemersgebied is een belangrijk gegeven binnen ons netwerk. Op gezette tijden vinden er dan ook workshops plaats. Soms verzorgd door onze eigen leden, maar ook door externe experts. De onderwerpen worden vastgesteld in overleg met de leden van Conn-X-e.

Vaste agenda
Onze vaste wekelijkse agenda omvat onder andere het pitchen door de leden en hun gasten, bedrijfspresentaties, omzetontwikkeling en tips en trucs. Elke week onder leiding van een andere voorzitter. En natuurlijk genieten we al netwerkend van een gezamenlijk (uitgebreid) buffet verzorgd.

En we doen nóg meer!
Op gezette tijden organiseren wij ook extra activiteiten, zoals een rondleiding in een bedrijf, een kerstdiner of een BBQ. Alles ter stimulering van de samenhorigheid en verbinding tussen de leden.

Kom eens langs
Ben je geïnteresseerd om een keer onze gast te zijn? Meld je dan hier aan.

De locaties

Wilt u lid worden? Hieronder treft u de bijeenkomsten van de vestigingen aan. 

Conn-X-e Nieuw-Vennep: Elke dinsdagochtend van 8:00 - 10:00 uur worden de netwerkbijeenkomsten gehouden in de Venneper Lodge te Nieuw-Vennep.

Conn-X-e Hoofddorp: Elke woensdagochtend van 7:00 - 9:00 uur vinden de netwerkbijeenkomsten plaats in Sportcomplex Koning Willem-Alexander te Hoofddorp.

Conn-X-e Leiden: Elke donderdagochtend van 7:15 - 9:15 uur komen de leden bijeen in Villa Beukenhof te Oegstgeest

 

We breiden verder uit

Wil je een vestiging van Conn-X-e in je eigen regio opzetten? Neem dan contact op met de maatschap.