Onze leden

48 leden

ABS Brouwer & van der Weijden

Gelukkig kunt u bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Brouwer terecht voor technisch hoogwaardig schadeherstel. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van het herstellen van uw autoschade. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor u. U kunt zelfs gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice.

 Afdeling: Hoofddorp, Leiden
Peter Engels  |  http://www.absbrouwer.nl
Detailpagina

AGS Brandex-VOF

A.G.S. Brandex is een gespecialiseerd bedrijf met vakbekwame en bevoegde instructeurs op het gebied van bedrijfhulpverlening.

Naast brand blussen met verschillende kleine blusmiddelen besteden we aandacht aan ontruimingsoefeningen.

Op het levensreddende eerste hulp gebied kunt u terecht voor Reanimatietrainingen voor volwassenen of kinderen, dit in combinatie met het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrilator)

 Afdeling: Hoofddorp
Albert Stevens  |  http://www.agsbrandex.nl
Detailpagina

Acupunctuur Belfor

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeskunde. De achtergrond gedachte is dat de balans tussen Yin Qi en Yang Qi optimaal is. Deze energieën moeten vrij kunnen stromen wat gebeurt via meridianen, een netwerk vergelijkbaar met het zenuwstelsel, bloed- en lymfevaten, die zo al je cellen, weefsels en organen bereikt en deze gezond houden.

 

Sinds 1983 werk ik met gezondheidsklachten, eerst als oefentherapeut Mensendieck en in 1994 ook als acupuncturist. Ik heb altijd zelfstandig gewerkt.

 

Sinds 2005 werk ik alleen volgens de klassieke acupunctuur. Het belangrijkste verschil met andere benaderingen is, dat er een behandeling wordt gegeven die persoonlijk op jouw van toepassing is. Dus geen standaard receptuur maar opzoek naar de bron van de kwaal. 

Daarnaast is het aantal gebuikte naaldjes per behandeling sterk gereduceerd, bij mij doorgaans niet meer dan vijf. Ook de frequentie van behandelen is lager, wat je terug ziet in bijvoorbeeld de kosten.

 

Acupunctuur wordt deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering en is breed inzetbaar bij gezondheidsklachten. Voor meer informatie zie mijn web-site.

 Afdeling: Leiden
Diana Belfor  |  http://acupunctuur-belfor.nl
Detailpagina
 Afdeling: Nieuw Vennep
Arie Johan van de Graaf  |  http://www.dexlegal.nl
Detailpagina

Arrow Studio

Creating successful websites, branding, corporate identities, advertising and print!
We wake up in the morning to create designs that clients will love, communication that makes money and visuals that stand out.

 
 Afdeling: Nieuw Vennep
Daniëlle Honcoop  |  http://www.arrowstudio.nl
Detailpagina

Bartware

 

Ik ben Bart Middeldorp en ben sinds 2012 fulltime actief met Bartware, een ICT bedrijf voor kleine ondernemers en voor thuis. Ik geef graag advies, installeer met passie en onderhoud met liefde. ICT is een middel en dat mag lekker simpel!

 • Uitgebreide installatie
 • Persoonlijk
 • Telefonisch goed bereikbaar
 • Uitgebreide kennis en ervaring
 • Werkzaamheden worden gedocumenteerd
 Afdeling: Nieuw Vennep
Bart Middeldorp  |  http://www.bartware.nl
Detailpagina
 Afdeling: Leiden
Marlous Bracke  |  http://www.brackelegal.nl/
Detailpagina

Business In Zicht

Business in Zicht is HET organisatieadviesbureau voor MKB ondernemers en managers. Dat betekent in de praktijk dat wij u begeleiden bij uw bedrijfsvoering. Wij komen snel tot de kern van de zaak en nemen het initiatief bij het adviseren over en invoeren van verbeteringen.

Wij doen dit door in te zoomen op de skills van het management en daar waar nodig verbeteringen voor te stellen. Daarnaast nemen wij de proceskant van uw onderneming onder de loep. Samen met u realiseren wij aansprekende kwaliteitsverbeteringen, kostenreducties en omzetgroei. Inspelen op de kwaliteiten en wensen van uw medewerkers en (potentiële) klanten spelen daarbij een belangrijke rol.

 Afdeling: Hoofddorp, Leiden, Nieuw Vennep
Glen Noordwijk  |  https://www.businessinzicht.nl
Detailpagina

Career Factory Hoofddorp

Bij CAREER FACTORY hebben we een eigen kijk op arbeidsbemiddeling. We vinden dat detacheringsbureaus in deze markt te weinig hun nek durven uitsteken. ‘Als je ècht goed bent, durf je garanties te bieden’. Dat doen wij dan ook. Zo vinden we óók dat iedereen fluitend naar zijn werk zou moeten gaan. ‘Het is toch te gek dat er mensen zijn die op vrijdag ‘Thank God It’s Friday’ verzuchten?!’ Verder houden we van een no nonsense aanpak; professionaliteit gaat heel goed samen zonder een hoop bla bla..

 Afdeling: Hoofddorp
Eric Bonn  |  http://careerfactory.nl/vestigingen/career-factory-hoofddorp
Detailpagina

Creagraphy

Stel, je wilt als zelfstandige of als bedrijf een website.
Dan bent je gebaat bij een professionele websitebouwer die oog heeft voor jouw wensen en goede support biedt.

Als zelfstandig professional wil je waarschijnlijk goede kwaliteit voor een realistische prijs. Zie dan https://www.zpsites.nl.
Heb je een groter bedrijf, dan is de kans groot dat je maatwerksoftware wilt. Wij bieden die. Zie https://www.web-op-maat.nl.

Als je je website door Creagraphy laat maken, zijn je gegevens met maar liefst acht beveiligingsniveaus in veilige handen.
Je kunt je website eenvoudig zelf beheren met ons gebruiksvriendelijke beheersysteem.
Ook belast je website het milieu niet: als je website door ons wordt gehost, mag je het Green Web Foundation-logo voeren.

Wil je een voorbeeld zien? Wij hebben deze website van Conn-X-e gebouwd, naar een ontwerp van Henk van de Wall.

Creagraphy bouwt veilige, gebruiksvriendelijke en 'groene' websites voor het midden- en kleinbedrijf.

 Afdeling: Hoofddorp
Ernst de Moor  |  https://creagraphy.nl
Detailpagina

DirectVerzenden

DirectVerzenden is een online platform waar je zonder volumeverplichting al je zendingen gemakkelijk en snel kunt inplannen. Hierdoor bespaar je tijd én kosten! Door de flexibele aanpak van DirectVerzenden wordt transport makkelijker dan ooit tevoren. Omdat wij alle transporten bundelen op één platform kun je eenvoudig en snel je transport regelen. Wil je eerst advies? Dan is persoonlijk contact uiteraard ook mogelijk, wij helpen je graag. Maak je geen zorgen, tariefaanvragen bij DirectVerzenden zijn geheel vrijblijvend en aan inschrijvingen zijn geen kosten verbonden.
 Afdeling: Hoofddorp
Jeroen van Hell  |  http://www.directverzenden.nl
Detailpagina

Drukkerij van Hulzen

Drukkerij van Hulzen is een milieubewuste en ecologisch verantwoorde drukkerij. We maken handels- en reclamedrukwerk voor kleine en grote bedrijven in een geheel milieuvriendelijke werkomgeving. In eigen huis produceren we offsetdrukwerk, digitaal drukwerk, signing en printwerk. Voor elk budget en elke levertijd is een oplossing. Dat ons drukwerk van de hoogst haalbare kwaliteit is, vinden wij vanzelfsprekend. We bieden een totaalpakket aan dat het hele traject van ontwerp tot afwerking bestrijkt. Door onze persoonlijke benadering bouwen we een vertrouwelijke relatie op met onze klanten.

 Afdeling: Hoofddorp
Claudia van Hulzen  |  http://www.vanhulzen.net
Detailpagina

First Place

First Place is de horecagelegenheid in het Sportcomplex Koning Willem Alexander. Ons team voorziet iedereen de juiste service. Of het nu gaat om een goede kop koffie, tijdens het wachten op de kinderen of een heerlijke daghap voor een betaalbare prijs. De horeca bestaat uit twee aparte ruimtes waarvan de ruimte op de begane grond ook nog te splitsen is in twee aparte ruimtes. Onze Victory bar bevindt zich op de begane grond en op de eerste verdieping treft u onze Lounge bar met zonnig dakterras.

 Afdeling: Hoofddorp
Arjan Verbaas  |  www.firstplacehoreca.nl
Detailpagina

Gloria Counseling

organisatieadvies / coaching / counseling

De integrale concepten uit het door mij geschreven boek 'De Tijd is NU' zijn de handvatten voor mijn organisatieadvies / coaching / counseling. Met mijn praktische aanpak, kan je direct aan de slag en resultaten boeken. Wat jij of jouw bedrijf op dat moment nodig heeft, is het vertrekpunt. Ik dring snel door tot de kern van de zaak en help je om je authenticiteit vorm te geven. Dit zorgt ervoor dat je zelf richting aan je toekomst kan geven en in je eigen kracht komt. Daarmee wordt je als mens meer heel (heling) en geef je leiding aan jezelf en je eigen bedrijf, wat daarmee niet anders dan gezond kan zijn. 

 

Over mijzelf

Mijn achtergrond is fysiotherapeut, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in acupunctuur, aura- en chakrahealing, NLP- en energetisch therapie, toegepaste kinesiologie en andere holistische therapieën. Daarnaast heb ik organisatiecultuur gestudeerd. Vanuit deze zeer diverse achtergrond heb ik een integraal/universeel perspectief op Tijd ontwikkeld. Hierover geef ik ook trainingen en workshops.  

Boek De Tijd is NU te bestellen via de link uitgeverij de springplank. De Tijd is NU

 Afdeling: Hoofddorp
Marlies de Vries  |  https://www.gloriacounseling.nl
Detailpagina

Gvoto

Fotografie en film voor zowel de zakelijke markt als prive personen.

Prive: bruiloften, familiefeesten, (gezins)portretten, portretten van mens en dier, etc. Op de manier in beeld gebracht zoals u dat wilt!

Zakelijk: ik breng uw bedrijf op de juiste manier en met het juiste karakter in beeld. Dit in overleg door fotografie en/of film. Voor website en/of drukwerk. Wilt u de klanten aantrekken die u echt wilt bereiken en die u geld gaan opleveren? Neem dan contact met mij op!

 Afdeling: Hoofddorp
Gery ter Velde  |  www.gvoto.nl
Detailpagina

Harteveld Trainingen

Herken je dat ook? Teams met mopperkonten, dwarsliggers, muggenzifters binnen de organisatie? Is de samenwerking binnen het team daardoor ver te zoeken? Dat geeft irritatie, onrust en stress binnen het team. De prestaties gaan achteruit en de continuiteit van het werk en het bedrijf komen in gevaar! 

Onrust en stress binnen een team leiden vaak tot een stijging van het ziekteverzuim. Dezelfde hoeveelheid werk moet immers door een kleinere groep medewerkers verzet worden, wat nog meer druk binnen het team oplevert.

Voor je het weet zit het bedrijf in een neerwaartse spiraal van ziekteverzuim, vermindering van de productie en stijging van de kosten, dus daling van de omzet!

Ik help je van een team weer een echt team te maken, met begrip en respect voor elkaar. Waar men MET elkaar communiceert en niet OVER elkaar. Het ziekteverzuim en de daarbij behorende kosten nemen af, de medewerkers zijn weer gemotiveerd en daardoor ook productiever. Uiteindelijk zie je de omzet weer stijgen.

Met de training "Samen Werken" zorgt Harteveld Trainingen dat het team weer staat voor wat team betekent: Together Everyone Achieves More

Trainingen en Persoonlijke ontwikkeling met behulp van DISC Kleuren- gedrag en drijfverenanalyses:

 • Teamontwikkeling
 • Communicatie trainingen
 • Klantcontact
 • Time-Management
 • Re-integratie
 • Werving en selectie

 

 Afdeling: Leiden
Riet Harteveld  |  https://www.rhtrainingen.nl
Detailpagina

Helio

Helio.work ,

Ik begeleid consumenten en bedrijven bij het vinden van natuurlijke oplossingen om gezondheid te ondersteunen. Onder andere met de geuren van essentiële olie. Geur heeft direct invloed op de ervaring die we hebben als we ergens binnenkomen maar ook op onze emoties en gedrag als we ergens werken of verblijven. Geur kan een zeer positieve bijdrage leveren bij aan hospitality en empowerment in je bedrijf of instelling. Meer weten hierover.... benader me dan gerust! 

Download de checklist op www.helio.work om te zien welke oliën jouw gezondheid en emotie kunnen ondersteunen

 

 Afdeling: Leiden
Leanne Lovink-Eeken  |  http://www.helio.work
Detailpagina

Herstel-Snel

 
 Afdeling: Hoofddorp
Yvonne Somers  |  https://herstel-snel.nl
Detailpagina

Herstel-werk Verzuimpreventie

Menig leerkracht in het basisonderwijs ervaart een hoge werkdruk. Een invaller is niet makkelijk gevonden.
Voorkom uitval!
 
Inzet van Herstel-werk kan verzuim voorkomen of beperken. Dat is goed voor de individuele leerkracht én voor de school. Een verzuimdag kost ruim € 300.
Joke biedt ondersteuning door met de leerkracht in gesprek te gaan. In een kort begeleidingstraject komt de kern van wat er speelt boven tafel en krijgt iemand zicht op hoe verder te gaan in het werk en verdere aspecten van het leven.
Ook is er een training voor kleine groepen.
 
 Afdeling: Nieuw Vennep
Joke Verburg-Versluis  |  http://www.herstel-werk.nl
Detailpagina

Home2s

Home2s (Home to sell, Home to style) is gespecialiseerd in:

 • verkoopstyling
 • woningfotografie
 • interieurstyling
 • kleuradvies.

Home2s levert maatwerk, denkt met u mee en zorgt er graag voor dat u:

 • uw woning snel en tegen een goede prijs verkoopt
 • zich thuis voelt in uw (nieuwe) huis.
 Afdeling: Hoofddorp
Annet van Veenendaal  |  http://www.home2s.nl
Detailpagina

ITENO

ITENO is specialist in particuliere- en bedrijfsbeveiliging en houdt zich bezig met elektrotechniek tot beveiliging en netwerken.
 Afdeling: Nieuw Vennep
Fred Imanse  |  www.iteno.nl
Detailpagina

Integritas Solutions

Juridisch advies, bemiddeling, coaching & Training

 

Juridisch Coachen 

In mijn ervaring met betrekking tot juridische dienstverlening blijkt met name in conflictsituaties (arbeidsconflict, scheiding, etc) juridisch advies alleen niet voldoende. Omdat conflict en stress vaak hand in hand gaan is persoonlijke begeleiding nodig om (sneller) tot een gewenst resultaat te komen. Op grond hiervan is juridisch coachen ontstaan. Hierbij help ik mensen uit een ongewenste situatie door de focus niet primair op het probleem, maar op de oplossing te richten. Ik geloof dat iedere negatieve situatie de kans biedt om te groeien. En daar ligt mijn passie: mensen helpen negatieve situaties als kansen te zien en hen te leren hoe ze van lemons limonade kunnen maken.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Stephany Soewarso  |  www.integritassolutions.nl
Detailpagina

Jan de Makelaar

Een nieuwe makelaar in Hoofddorp en Nieuw-Vennep! JandeMakelaar. JandeMakelaar staat voor kleinschalig, persoonlijk, in een groot netwerk. Deze denkwijze garandeert telkens een optimale samenwerking tussen makelaar en opdrachtgever en resulteert in het beste (verkoop)resultaat. 
Je kunt bij JandeMakelaar terecht voor een (NWWI) taxatierapport, aankoopbegeleiding en natuurlijk ook voor verkoop van een appartement of woonhuis.
Wanneer je contact opneemt, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek of gratis waardebepaling.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Jan Hendrik Leenheer  |  www.jandemakelaar.nl
Detailpagina

Kapsalon Monique van de Schraaf

 
 Afdeling: Hoofddorp
Monique van de Schraaf-Albers - Albers  |  http://www.kapsalonmoniquevandeschraaf.nl
Detailpagina

KlantGenerator

Ik ben Bastiaan de Koning van KlantGenerator.nl. Online strateeg, trainer en spreker.

Ik adviseer mkb en ondernemers zoals sportscholen, yoga-studio’s en personal trainers hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

Dat doe ik met persoonlijke coaching en strategisch advies, op basis van de beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid me door no-nonsense marketing. Geen gouden bergen maar realistisch stappenplannen, toegepast op jouw bedrijf.

Zo heb ik afgelopen jaar LoopWijzer geholpen met het opzetten van een actieve emaillijst van duizenden mensen en het in de markt zetten van meerdere online lesprogramma’s. Deze sportschool heeft nu een volle offline trainingspraktijk en tevens online omzet.

Stuur me een email of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06-41278734 en we bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 Afdeling: Leiden
Bastiaan de Koning  |  https://www.klantgenerator.nl
Detailpagina

Koning Administratie

Koning Belasting- en Administratiekantoor kan u ondersteunen om uw administratie zodanig in te richten dat deze past bij uw onderneming. En deze zo nodig aan te passen wanneer de gewijzigde onderneming daarom vraagt. Op het gebied van belastingadvies kunnen we u helpen bij het voldoen aan de verplichtingen tot aan het optimaliseren van de fiscale mogelijkheden voor uw onderneming.
 Afdeling: Nieuw Vennep
Rob Koning  |  http://www.koningadministratie.nl
Detailpagina

Logos & Letters B.V.

Drukwerk, printwerk en realisatie van reklame uitingen

Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van drukwerk, printwerk, belettering en lichtreclame. Ons activiteitenterrein is breed en divers. Van visitekaartje tot full-colour posters, van een enkel reclamebordje tot meters lange lichtreclame, is voor ons dagelijks werk.

Tot onze beschikking staat een uitgebreid ‘up to date’ digitaal machinepark waaraan een team van enthousiaste medewerkers de opdrachten verwerken. Voor u als (toekomstige) klant betekent dit dat u één aanspreekpunt heeft voor alles wat maar met “Logo’s & Letters” te maken heeft.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij als “ONE STOP SHOPPING POINT” u graag tot dienst.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Barry van der Luit  |  http://www.logosenletters.nl
Detailpagina

Lumi Fotografie

Hoi ik ben Rianne Hogewoning, een spontane fotografe die mensen op zijn/haar gemak weet te stellen waardoor ik ze heel ontspannen op de foto krijg. Of het nu gaat om jullie bijzondere bruiloft, het wonder van een zwangerschap, het intense geluk van je newborn of jullie liefde tijdens een loveshoot? Ik maak er graag een unieke en blijvende herinnering van.

Ook voor zakelijke fotografie sta ik graag voor je klaar. Of het nu gaat om zakelijke portretten voor linked-in en je website, foto’s van het bedrijfsproces van begin tot eind, foto’s voor editorials in tijdschriften of voor interviews in vakbladen; alles staat of valt met een goede eerste indruk achterlaten. Men vormt zijn mening bij de eerste blik die ze werpen op een foto. Daarom vind ik het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen die de foto vereist.

Dus ben je op zoek naar frisse, creatieve foto’s met een professionele uitstraling? Dan ben ik graag je fotografe.

 Afdeling: Leiden
Rianne Hogewoning-van Duin  |  http://www.lumifotografie.nl
Detailpagina

MENSe ICT

ICT oplossingen voor het MKB.

Begrijpelijk, doeltreffend en een schappelijke prijs.

Vertrouwen, discretie en het menselijke contact maakt ons de juiste partij voor uw gehele automatisering.

 Afdeling: Leiden
Jan-Erik Mense  |  http://www.mense-ict.nl
Detailpagina

MVEA Bedrijfskleding

MVEA Bedrijfskleding is specialist in bedrijfskleding. In ons ruime bedrijfspand in Woonboulevard Cruquius kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment in onze showroom, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, maar ook voor ZPers.

 

MVEA Bedrijfskleding levert bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en andere accessoires voor elke beroepsgroep. Of u nu stoere bedrijfskleding zoekt voor de bouw, of modieuze kleding voor de horeca- of wellness-sector, MVEA Bedrijfskleding levert het. Wilt u uw bedrijfslogo op de bedrijfskleding? Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding en bedrukken of borduren logo's en bedrijfsnamen in ons eigen atelier.

 Afdeling: Hoofddorp
Erik Aarts  |  http://www.mvea-bedrijfskleding.nl/
Detailpagina

Oiled by Judith

Oiled by Judith specialiseert zich in massages in combinatie met essentiële oliën.

Bij stress, pijn in de rug, schouder en nek door spanningen of burn-outklachten.

Bij een bewust gezonde leefstijl hoort ook ontspanning, even lekker weg uit de dagelijkse sleur en een heerlijk ik-moment.

Er zijn vele mogelijkheden, maar de klassieke ontspanningsmassage onder de naam Verwend uit de knoop (30 of 45 minuten) en de Super Relax (60 of 90 minuten) staat zeker op het menu. Verder onder andere de Hotstone Relax, Aromatic Fantastic (met essentiële oliën) en Face Relax. Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen en openingstijden op de website.

 Afdeling: Leiden
Judith Hagelen  |  https://oiled.nl
Detailpagina

Praktijk LOOM

Op een effectieve manier van je (pijn)klachten af

 
 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
Jij bent uniek, daarom begint het zoeken naar de juiste therapie altijd bij persoonlijke voorkeuren. Ik werk aanvullend en nodig je uit om op een zachte maar effectieve manier te herstellen die van nature al in jou zit.

Door de Bowen Therapie, het gezondheidsprogramma of een van de ontspanningsmassages in te zetten, helpen we jou op een zachte natuurlijke maar effectieve manier je pijn- bewegings- en vele aanverwante klachten te reduceren.

Praktijk LOOM is een paramedisch natuurgeneeskundige praktijk voor pijnreductie, vitaliteit, bewegingsvrijheid, gezondheid, ontspanning en herstel en voor een gezond gewicht.

 • Aanvullend op de reguliere zorg
 • Rechtstreeks een afspraak maken – geen verwijzing nodig
 • Wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket
 • In 1 tot 3 behandelingen vaak al verandering merkbaar
 • In 3 tot 6 behandelingen veelal resultaat (chronische klachten langer)
 • Prettig om te ondergaan
 • Je gaat loom de deur uit
 Afdeling: Nieuw Vennep
Eugénie de Graaf  |  http://www.praktijkloom.nl
Detailpagina

Ruud Hanou Communicatie

Wilt u communicatie met resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten? Dan bent u bij mij aan het goede (web)adres. Ik ben Ruud Hanou, een ervaren communicatie-consultant. Ik beschouw het als een uitdaging met u te bekijken hoe wij uw communicatie professioneel én met een geringe investering kunnen inrichten. Bijvoorbeeld door slim gebruik van gratis software. Mijn specialisme is digitale vormen van communicatie. U kunt bij mij terecht voor:

 • praktische adviezen en creatieve concepten
 • betaalbare, mobile friendly websites
 • (workshop) zoekmachineoptimalisatie
 • online media
 • professionele presentaties en
 • bijzondere animaties.
 Afdeling: Leiden
Ruud Hanou  |  http://ruudhanou.com
Detailpagina

Sars Personeelsadvies

Sars Personeelsadvies is sinds 2008 dé MKB-adviseur in personeels- en arbeidsrechtelijke zaken. Dit uitdagende en veeleisende onderdeel van personeelsbeleid behoort bij weinig ondernemers tot hun kerncompetenties.

Adviseur ondernemers: Uw personeelsvraagstukken kennen geen geheimen voor mij als professional. Ik los ze voor u op met passie en met oog voor de unieke situatie binnen uw onderneming. De actualiteit van steeds veranderende personeels- vraagstukken verliezen we daarbij uiteraard niet uit het oog. Daarbij houd ik uw beste belang steeds voor ogen.

Adviseur werknemers: Het kan voorkomen dat een werknemer problemen ondervindt met de leidinggevende of werkgever. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld zaken als problemen bij arbeidsongeschiktheid, pesten, het functioneren of ontslagzaken. In een gratis intakegesprek wordt de situatie goed geanalyseerd op grond waarvan verdere advisering en ondersteuning/begeleiding wordt geboden.

 Afdeling: Hoofddorp, Leiden, Nieuw Vennep
Herman Sars  |  https://www.sarspersoneelsadvies.nl
Detailpagina

Scheidingsplanner Leiden

De Scheidingsplanner staat voor:

Mediation bij echtscheiding, verbreken van een samenleving of gerelateerde onenigheid met respect voor de personen en hun toekomst.

Financiële deskundigheid in scheidingssituaties: een duidelijk beeld van mogelijk is en wat niet (denk aan: kan ik in het huis blijven wonen, kan ik een huis kopen, wat heb ik straks te besteden of aan pensioenen)

Begeleiding van A tot Z: van het eerste gesprek tot de afhandeling bij de rechtbank.

Speciaal: een van de slechts 40 Register Financieel Echtscheidingsadiseurs voor ondernemers in Nederland.

Effectieve advisering als je er samen niet uit komt.
Samenwerking met - en ondersteuning van advocaten en mediators.

Register Mediator (MfN) en Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA)

 Afdeling: Leiden
Rolf van Baarle  |  http://www.scheidingsplanner.nl/leiden-eo/
Detailpagina

Slob Print Consulting

SLOB Print Consulting heeft 2 agentschappen voor 3D Printers.

Sjaak Slob van  SLOB Print Consulting weet veel van de diverse 3D printtechnieken en u krijgt dan ook vakkundig advies op uw specifieke vraag.

Hij denkt tevens mee van creatie tot en met  vervaardiging van het eindproduct. Dat kan zijn een prototype of een eindproduct.

Hij levert op uw verzoek de juiste apparatuur en verzorgt voor u een professionele installatie en training.

Via de gerenommeerde leveranciers NextStep3D en AMR / SDD wordt aan u vakkundige service en support  geleverd.

 Afdeling: Hoofddorp
Sjaak Slob  |  www.slobprintconsulting.nl
Detailpagina

Smit Cleaning Services

Hallo, wij zijn: Smit Cleaning Service  – Schoonmaakbedrijf met klasse

Wij zijn transparant in onze werkzaamheden en onze tarieven.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Olaf Smit  |  www.smitcleaningservice.nl
Detailpagina

Smith Boeser van Grafhorst Notarissen

Smith Boeser van Grafhorst is een ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem. Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht, nalatenschappen en estate planning. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht

Wij hebben het vermogen om informatie om te zetten in een goede beslissing. Een beslissing die voor nu en in de toekomst rust en zekerheid biedt.

 

 Afdeling: Hoofddorp
Renske Kleinhout  |  http://www.sbvg.nl
Detailpagina

Sneekernet ICT

Sneekernet is een dynamisch en flexibel ict bedrijf die zijn diensten en service heeft afgestemd op de MKB-branche.
Wij prefereren direct contact en houden graag de communicatielijnen kort. Dat typeert onze dienstverlening: direct, efficient en kostenbesparend.

De pitbull-mentaliteit staat garant voor het aandragen van de beste automatiseringsoplossing voor uw situatie.

 Afdeling: Hoofddorp
Johan Sneek  |  http://www.sneekernet.nl
Detailpagina

TREBLA

Schilderwerken, onderhoud en reparatie

Waarom TREBLA?

 • Persoonlijk contact
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Behandelt u zoals u zelf ook behandeld wilt worden
 • Aandacht voor de eigendommen van een ander
 • Advies mogelijk
 • Duidelijke en eerlijke offerte vooraf
 • Kwaliteit van een hoog niveau
 • Frequent overleg met betrekking tot de werkzaamheden
 • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar
 • Eindinspectie samen met u
 Afdeling: Nieuw Vennep
Albert Boon  |  http://www.treblaonderhoud.nl
Detailpagina

Tekstbureau WRP Teksten

Compact maar volwassen tekstbureau

WRP Teksten is een compact maar volwassen tekstbureau, met een groot netwerk en korte communicatielijnen. Bedrijfsjournalist Jenny Westra is flexibel en werkt snel en zelfstandig. En óók belangrijk: ze houdt zich aan afgesproken deadlines.

Geen bladvulling maar kwaliteit
Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver die tegen een billijk uurtarief originele, heldere en foutloze teksten schrijft? Bel WRP Teksten! Ik lever artikelen aan die zijn afgestemd op uw doelgroep. Geen bladvulling, maar kwaliteit: effectieve teksten die de interesse van de lezer opwekken en vasthouden.

Veelzijdig tekstbureau
WRP Teksten is veelzijdig en schrijft zowel voor het mkb als voor grote(re) bedrijven met landelijke dekking én internationaal opererende adviesbureaus. Voor profit en voor non-profit organisaties. Voor zowel intern als extern gerichte communicatie.

Waar een klein bureau groot in kan zijn   
Mijn kracht? Goed luisteren en me inleven in de wensen van de opdrachtgever en in de verwachtingen van de doelgroep. Mensen durven aan mij hun verhaal kwijt. Dat levert inspirerende en toegankelijk geschreven teksten op die de kern raken.

 Afdeling: Hoofddorp
Jenny Westra  |  www.wrpteksten.nl
Detailpagina

The Travel Club

The Travelclub Pascale, het adres voor uw onvergetelijke vakantie

 

U heeft vakantieplannen….dat komt goed uit want met veel plezier ga ik voor u aan de slag om de vakantie voor u te verzorgen die bij u past. Op het tijdstip wat het beste in uw agenda uitkomt. Prettig toch dat u niets extra hoeft te betalen & geen rekening hoeft te houden met de reguliere tijden van het reisbureau.

Wie ben ik….? Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Pascale Meij en mijn passie is reizen. Mijn ervaringen deel ik graag met u. Ik vertel over de leuke mooie bestemmingen in de wereld of geef u nét even die tip van dat leuke restaurant in een van de vele steden & vele landen die ik heb  mogen bezoeken.

Inmiddels heb ik ruim vijfentwintig jaar ervaring, waarvan de laatste zeven jaar als zelfstandig reisagente. U begrijpt u dat ik al heel wat van de wereld heb gezien.

Reist u als echtpaar, wilt u een losse vlucht boeken, reist u zakelijk of met vrienden, alleen of met uw gezin en kinderen ik denk met u mee. Het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de vakantie. Hoe fijn is het als de kinderen zich vermaken, dat U als ouder ook zorgeloos kunt genieten tijdens uw welverdiende vakantie.

Misschien kan ik nog iets extra’s toevoegen door net daar aan te denken waar u totaal niet aan had gedacht. Niet onbelangrijk; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR, wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden. Uiteraard spelen service & persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw vakantie, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.

Wordt u al enthousiast?, waar wacht u nog op? Als u vakantieplannen heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik als persoonlijk reisagente verzorg graag uw geheel onbezorgde reis.

Wilt u liever face to face een persoonlijk advies dan maak ik graag een afspraak met u.

Tot snel!

The Travelclub Pascale

 Afdeling: Leiden
Pascale Meij  |  https://www.thetravelclub.nl/reisadviseurs/noord-holland/pascale-meij
Detailpagina

Travel Counsellors

Ik ben werkzaam als mobiel reisadviseur, aangesloten bij Travel Counsellors. Ik heb agentuurovereenkomsten met alle grote touroperators, daarnaast werk ik ook veel samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. Verder hebben wij wereldwijd lokale agenten en een eigen beddenbank, zodat wij het rechtstreeks kunnen boeken, wat voor de klant vaak voordeliger is.
Ik kan u behulpzaam zijn bij het vinden van uw vakantie, hotelovernachtingen, tickets, entreebewijzen, autohuur, kortom, alles wat nodig is om uw reis compleet te maken. U bent 3 avonden aan het zoeken op internet waar de goedkoopste vakantie te boeken is, ik kan het in 5 minuten nakijken. Vraag gerust een prijsvergelijk op, het is vrijblijvend en kan u veel geld besparen.
Uiteraard kan ik langskomen als u dat prettig vind, zeker bij wat ingewikkelde (rond)reizen vinden mijn klanten dat vaak prettig. Als u uw wensen kenbaar maakt, ga ik een vrijblijvende offerte voor u maken.
Ik ben aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus zekerheid voor u als klant.
Margriet Noort, "Thuis in de hele wereld!"

 Afdeling: Hoofddorp
Margriet Noort  |  www.travelcounsellors.nl/margriet
Detailpagina

Van de Wall Vormgeving

Van de Wall Vormgeving geeft vorm aan alles wat visueel gecommuniceerd kan worden. Van tijdschriften, tot websites en van beursstands tot huisstijlen. Onze diensten zijn net zo veelzijdig als ons klantenpakket. 

Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij hun diensten of producten vertalen naar een goede vormgeving. Deze persoonlijk aanpak heeft ervoor gezorgd dat veel van onze klanten al jaren terugkomen.

Een uitdaging op het gebied van communicatie? Een klein budget, snel een logo of folder nodig? Geen probleem, we kunnen snel schakelen en denken graag in oplossingen. Helder en effectief.

 Afdeling: Hoofddorp
Henk van de Wall  |  https://vandewallvormgeving.nl
Detailpagina

Verhuisplaza

Verhuisplaza is het platform voor de doe-het-zelf verhuizers. Op dit platform wordt ruim 30 jaar verhuiservaring en -wijsheid gedeeld en kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te kunnen verhuizen. Van instructiefilmpjes over inpakken en verhuizen tot veel gestelde vragen en ook over die zaken waar je aan moet denken bij het verhuizen, dus ook de niet-verhuiszaken. Ook kun je hier je verhuismaterialen en -assistentie aanschaffen via de webshop.

Verhuisplaza wil klanten tevreden en opgelucht achterlaten op hun nieuwe plek. Dat kan alleen als de klant voldoende ruimte krijgt te doen wat hij zelf kan en hulp en deskundig advies waar nodig. Verhuizen kan wel snel, efficiënt en leuk! Verhuisplaza weet hoe: Wijsheid in Verhuizen.

 Afdeling: Hoofddorp
Marco Lind  |  http://www.verhuisplaza.nl
Detailpagina

Vital Places

Waarom een vitale omgeving

Voldoende frisse lucht, daglicht en een groene omgeving: daar voelen we ons goed bij.

Tegenwoordig leven we voornamelijk binnen, in onze woning, zorgomgevingen, scholen en kantoorgebouwen.
Moeheid, hoofdpijn en allergieën komen steeds vaker voor.

Vital Places haalt het goede van buiten naar binnen.
Wij staan voor een integrale aanpak (met een focus op veel daglicht en frisse lucht) en creëren compleet vitale leefomgevingen die lichaam en geest actief ondersteunen in plaats van belasten, met andere woorden onze omgevingen zijn energieleverend voor de mens!

Dit kan om een gezond duurzaam ontwerp van nieuwbouw of aanpassingen aan bestaande omgevingen gaan. Ons bureau is actief op de volgende gebieden: Integraal ontwerp gebouw of renovatie, Bestemmingswijzigingen, Bouwkundige tekeningen, Daglichtoplossingen en Duurzaamheidsadvies.

Vital Places: healthy buildings for happy people.

 

 

 Afdeling: Nieuw Vennep
Sandra Heuer  |  http://www.vitalplaces.eu
Detailpagina

Wim Hees Holding B.V.

HEES Interieurbouw staat voor pure kwaliteit, krachtige uitstraling en no-nonsense creatief vakmanschap. Wij ontwikkelen én produceren zowel grootschalige als kleinschalige interieurprojecten op maat voor bedrijven, particulieren en beurzen/tentoonstellingen. Van losse productelementen tot en met complete inrichtingen van bijvoorbeeld een winkel, badkamer of keuken.

Onze klantenkring is net zo divers als onze eindproducten. Hij strekt zich uit van mkb tot grote organisaties, en van architectenbureaus en banken tot gemeentelijke instellingen.

HEES Interieurbouw beschikt over een eigen productieruimte met een vast team professionele meubelbouwers.

 Afdeling: Hoofddorp
Wim Hees  |  www.heesinterieurbouw.nl
Detailpagina

ZOUT

SALARISKANTOOR

Zout Services is een kantoor gespecialiseerd in het verwerken van salarissen. Drie jaar geleden begonnen, is Zout Services vandaag de dag hét salariskantoor in de Haarlemmermeer. We werken hoofdzakelijk voor administratiekantoren die het verwerken van de lonen van hun klanten, aan ons hebben uitbesteed. Maar wij hebben ook bedrijven uit het MKB als klant. Als gespecialiseerd salariskantoor zijn wij bij uitstek op de hoogte van alle wettelijke regelingen op ons gebied en kunnen wij u bijtijds op de hoogte brengen van aankomende nieuwe wetgeving.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Pauline van Huijstee  |  http://zout.services
Detailpagina