FacebookTwitterLinked-In

 

Onze leden

31 leden

ABCD/EHBO

ABCD EHBO …
staat voor kwaliteit.
Niet zomaar een training of cursus…
Realistisch
Anders......
Uniek........
kortom
"Uw veiligheid is onze zorg"

 

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Edward Lindeboom  |  https://abcdehbo.nl

As I Am Personal Coaching

As I Am Personal Coaching ondersteunt op nuchtere wijze bij alle vragen en onzekerheden, door middel van coaching die aansluit bij wie jij bent. 

Geef jezelf de kans om nieuwe stappen te zetten op weg naar een toekomst waarin jij aan het stuur zit, door jezelf te ontwikkelen en krachtiger te worden. Leer keuzes te maken waarmee je  jouw doelen kunt bereiken en leer omgaan met obstakels die je op je pad vindt.

Kijk voor meer informatie op mijn website: http://as-i-am.info/ of stuur een berichtje naar astrid@as-i-am.info

 

Meer info
 Afdeling: Leiden
Astrid Verboom  |  http://As-i-am.info

Best Moms

Ik ben Anne-Maartje Blok, mentor voor moeders. Voor begeleiding van moeders die bewust naar de balans binnen hun gezin, werk en sociale leven willen kijken.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Anne-Maartje Blok  |  http://www.bestmoms.nl

COO administraties

Zie jij je administratie als een noodzakelijk kwaad en laat je enveloppen van de Belastingdienst ongeopend, omdat het toch allemaal Abracadabra is? Wij houden van cijfers! Wij maken je administratie inzichtelijk en zorgen ervoor dat jij je weer kan richten op hetgeen waar jij goed in bent.

Ons dienstenpakket is zeer divers. ZZP'ers en MKB'ers kunnen bij ons terecht voor BTW-, IB- en VPB-aangiftes, belastingadvies, jaarrekeningen etc.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Elena van de Wall  |  http://www.cooadministraties.nl

Creagraphy

Stel, je wilt als zelfstandige of als bedrijf een website.
Dan bent je gebaat bij een professionele websitebouwer die oog heeft voor jouw wensen en goede support biedt.

Als zelfstandig professional wil je waarschijnlijk goede kwaliteit voor een realistische prijs. Zie dan https://www.zpsites.nl.
Heb je een groter bedrijf, dan is de kans groot dat je maatwerksoftware wilt. Wij bieden die. Zie https://www.web-op-maat.nl.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Ernst de Moor  |  https://creagraphy.nl

De Oude Keuken

Bij Wijn bij de Oude Keuken kan je dineren, lunchen of High Winen. Alle bijeenkomsten hebben als leidende draad Goede wijn en kennis over wijn. 

Het is mogelijk om met een eigen groepje te komen of bij een 'open avond'. Kijk voor de cursussen en Open wijnavonden op www.deoudekeuken.com

Meer info
 Afdeling: Leiden
Linda Driebergen - van Egmond  |  http://www.deoudekeuken.com

Dive InC

Ontdek de prachtige onderwaterwereld met PADI-duikschool “Dive InC”!

Dive InC is een duikschool gevestigd in Sassenheim en biedt kwaliteit in duiken en in het leren van duiken. Naast het feit dat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat vinden we bij Dive InC ook dat flexibiliteit en tijd belangrijke factoren zijn om van de duiksport te genieten. Onze lessen verzorgen wij in zwembad "De Tweesprong" in Roeloefarendsveen

Daarom is ons motto ook “Duiken in je eigen tempo”! Wij zien duiken als een passie en een manier van leven en daar horen stress en haast volgens ons niet bij.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Ingrid van Gerven  |  http://www.dive-inc.nl/

Face Readings NL

Face Readings NL helpt je bij het versterken van je communicatie, team building en het verbeteren van de klanttevredenheid door je anders te leren kijken naar gezichten. 

Met Face Reading sluit je nog beter aan bij je klanten, zodat je je boodschap nog beter overbrengt en je klant zich meer gehoord en begrepen voelt.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Caspar van der Poel  |  http://www.facereadings.nl

First8-4U

First8-4U staat voor EHBO opleidingen vol energie, kennis en kunde.

Geen training is hetzelfde. En ik zorg ervoor dat je vol zelfvertrouwen als ehbo-er op pad gaat.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Laura van der Burg  |  http://first84u.com

Harteveld Trainingen

Herken je dat ook? Teams met mopperkonten, dwarsliggers, muggenzifters binnen de organisatie? Is de samenwerking binnen het team daardoor ver te zoeken? Dat geeft irritatie, onrust en stress binnen het team. De prestaties gaan achteruit en de continuiteit van het werk en het bedrijf komen in gevaar! 

Onrust en stress binnen een team leiden vaak tot een stijging van het ziekteverzuim. Dezelfde hoeveelheid werk moet immers door een kleinere groep medewerkers verzet worden, wat nog meer druk binnen het team oplevert.

Voor je het weet zit het bedrijf in een neerwaartse spiraal van ziekteverzuim, vermindering van de productie en stijging van de kosten, dus daling van de omzet!

Ik help je van een team weer een echt team te maken, met begrip en respect voor elkaar. Waar men MET elkaar communiceert en niet OVER elkaar. Het ziekteverzuim en de daarbij behorende kosten nemen af, de medewerkers zijn weer gemotiveerd en daardoor ook productiever. Uiteindelijk zie je de omzet weer stijgen.

Met de training "Samen Werken" zorgt Harteveld Trainingen dat het team weer staat voor wat team betekent: Together Everyone Achieves More

Trainingen en Persoonlijke ontwikkeling met behulp van DISC Kleuren- gedrag en drijfverenanalyses:

 • Teamontwikkeling
 • Communicatie trainingen
 • Klantcontact
 • Time-Management
 • Re-integratie
 • Werving en selectie
 • Personal Coaching
Meer info
 Afdeling: Hoofddorp, Leiden
Riet Harteveld  |  https://www.rhtrainingen.nl

Herstel Snel, Praktijk Natuurgeneeskunde

Snel Herstel met krachtige natuurgeneeswijzen

Van pijn, een verstoring in je bewegingsapparaat of andere gezondheidsklachten wil je liefst zo snel mogelijk af. Sommige dingen kun je zelf oplossen, bij andere zaken heb je deskundige hulp nodig. En dan ben je op de goede plek bij Herstel Snel, mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen.

Ik ben Yvonne Somers en professioneel therapeut. Ik ben nuchter, toegankelijk en allesbehalve zweverig. Met een combinatie van doeltreffende behandelingsmethoden activeer ik het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Eigenlijk geef ik alleen een duwtje in de goede richting en je lichaam doet de rest.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Yvonne Somers  |  https://herstel-snel.nl

Jeanieke Office Assistance

Bent u hard bezig met het leveren van uw diensten aan uw klanten en zijn overige ondernemerstaken voor u een noodzakelijk kwaad?

Jeanieke Office Assistance biedt uitkomst.

Zou u best een Secretaresse of een Personal Assistant willen hebben maar denkt u: “Dat lijkt me prettig, maar daar is mijn bedrijf nog niet groot genoeg voor!”
Neem dan vooral TOCH contact op met Jeanieke Office Assistance want Jeanieke verlost u van alle klussen waar u tegenop kijkt en factureert u alleen voor werkelijk gespendeerde tijd.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Jeanieke van Leur  |  https://www.jeaniekeofficeassistance.nl

Jordi Jonkman Fysiotherapie

Jordi Jonkman Fysiotherapie richt zich op de mens in zijn totaliteit. Lichaam en geest zijn één. In onderzoek en behandeling wordt verder gekeken dan de symptomen van de patiënt. Waar komen deze klachten mogelijk vandaan? Fysiek kan dat door spanningen of immobiliteit van weefsels komen. Denk bijvoorbeeld aan spieren, gewrichten en banden, maar misschien wel het allerbelangrijkst: je organen. 

Benieuwd wat ik voor jouw fysieke klachten kan betekenen?

www.jordijonkman.nl 

Meer info
 Afdeling: Leiden
Jordi Jonkman  |  http://www.jordijonkman.nl

Lumi Fotografie

Hoi ik ben Rianne Hogewoning, een spontane fotografe die mensen op zijn/haar gemak weet te stellen waardoor ik ze heel ontspannen op de foto krijg. Of het nu gaat om jullie bijzondere bruiloft, het wonder van een zwangerschap, het intense geluk van je newborn of jullie liefde tijdens een loveshoot? Ik maak er graag een unieke en blijvende herinnering van.

Ook voor zakelijke fotografie sta ik graag voor je klaar. Of het nu gaat om zakelijke portretten voor linked-in en je website, foto’s van het bedrijfsproces van begin tot eind, foto’s voor editorials in tijdschriften of voor interviews in vakbladen; alles staat of valt met een goede eerste indruk achterlaten. Men vormt zijn mening bij de eerste blik die ze werpen op een foto. Daarom vind ik het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen die de foto vereist.

Dus ben je op zoek naar frisse, creatieve foto’s met een professionele uitstraling? Dan ben ik graag je fotografe.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Rianne Hogewoning  |  http://www.lumifotografie.nl

MENSe ICT

ICT oplossingen voor het MKB.
 
Begrijpelijk, doeltreffend en een schappelijke prijs.
Vertrouwen, discretie en het menselijke contact maakt ons de juiste partij voor uw gehele automatisering.
 
Kiezen voor MENSe-ICT
Uw bedrijfsproces is een zorg voor ons.
 
dowload/open de Flyer voor meer informatie.
Meer info
 Afdeling: Leiden
Jan-Erik Mense  |  https://www.mense-ict.nl
 Afdeling: Hoofddorp
Paul Evertsen  |  https://www.printstudioholland.nl

Quality4Flowers

 Meer info
 Afdeling: Leiden
Jacinta Noort  |  http://www.quality4flowers.nl

RouWit Uitvaarten

 Meer info
 Afdeling: Leiden
Dees Priem  |  https://rouwit.nl

Sars Personeelsadvies

Met Sars Personeelsadvies ben ik Raadsman/Adviseur voor medewerkers die problemen hebben met of bij hun werkgever.

Hoe goed uw werkrelatie ook altijd was, soms kunnen er dingen gebeuren waardoor de relatie met uw werkgever onder druk komt te staan. U heeft dan een adviseur nodig die het klappen van de zweep kent op het gebied van personeelsadvies en arbeidsrechtelijke zaken. Maar het begint met een luisterend oor!
 

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp, Leiden
Herman Sars  |  https://www.sarspersoneelsadvies.nl

Scheidingsplanner Leiden

De Scheidingsplanner staat voor:

Mediation bij echtscheiding, verbreken van een samenleving of gerelateerde onenigheid met respect voor de personen en hun toekomst.

Financiële deskundigheid in scheidingssituaties: een duidelijk beeld van mogelijk is en wat niet (denk aan: kan ik in het huis blijven wonen, kan ik een huis kopen, wat heb ik straks te besteden of aan pensioenen)

Begeleiding van A tot Z: van het eerste gesprek tot de afhandeling bij de rechtbank.

Speciaal: een van de slechts 40 Register Financieel Echtscheidingsadiseurs voor ondernemers in Nederland.

Effectieve advisering als je er samen niet uit komt.
Samenwerking met - en ondersteuning van advocaten en mediators.

Register Mediator (MfN) en Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA)

Meer info
 Afdeling: Leiden
Rolf van Baarle  |  http://www.scheidingsplanner.nl/leiden-eo/

Slob Print Consulting

SLOB Print Consulting heeft 2 agentschappen voor 3D Printers.

Sjaak Slob van  SLOB Print Consulting weet veel van de diverse 3D printtechnieken en u krijgt dan ook vakkundig advies op uw specifieke vraag.

Hij denkt tevens mee van creatie tot en met  vervaardiging van het eindproduct. Dat kan zijn een prototype of een eindproduct.

Hij levert op uw verzoek de juiste apparatuur en verzorgt voor u een professionele installatie en training.

Via de gerenommeerde leveranciers NextStep3D en AMR / SDD wordt aan u vakkundige service en support  geleverd.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Sjaak Slob  |  www.slobprintconsulting.nl

Sneekernet ICT

Sneekernet is een dynamisch en flexibel ict bedrijf die zijn diensten en service heeft afgestemd op de MKB-branche.
Wij prefereren direct contact en houden graag de communicatielijnen kort. Dat typeert onze dienstverlening: direct, efficient en kostenbesparend.

De pitbull-mentaliteit staat garant voor het aandragen van de beste automatiseringsoplossing voor uw situatie.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Johan Sneek  |  http://www.sneekernet.nl

TEQUILA DESIGN | Grafische Vertalers en Beeldmakers

MAATWERK GRAFISCHE VORMGEVING

"Jouw idee/product/verhaal vertaald naar beeld precies zoals het bij jou hoort."

TEQUILA DESIGN is een creatief ontwerpbureau gespecialiseerd in het vertalen en visueel vormgeven van jouw ideeën in grafische en beeldende verhalen op verschillende media, met als doel mensen perfect te vertellen waar jij of je product voor staat.

Dit vereist inzet van artistieke, technische en analytische vaardigheden naast een flinke dosis passie.
Bij TEQUILA DESIGN's methode wordt zowel designstrategie, visuele expressie, creativiteit en inlevingsvermogen nagestreefd in de presentatie van jou, jouw bedrijf of product in diverse grafische uitingen

Je kan bij TEQUILA DESIGN terecht voor:

Bedrijfsidentiteiten

 • Ontwerpstrategie
  • Ontdekken van de beste boodschap voor de klant
  • Ontdekken de toon en imago van de grafische communicatie
  • Bepalen welke middelen praktisch en effectief zijn
 • Bedrijfsidentiteit
  • Huisstijl Handbook
  • Brandbook 
  • Logo
  • Briefpapier, visitekaartjes, etc.
  • Brochure's/Folders/Flyers
  • Advertenties
  • Tijdschriften/Periodieken
  • Autobeletteringen

... en alles wat jouw bedrijf nodig heeft op grafisch vormgeving- gebied.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Paco Busteros León  |  http://www.tequila-design.com

TREBLA

Schilderwerken, onderhoud en reparatie

Waarom TREBLA?

 • Persoonlijk contact
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Behandelt u zoals u zelf ook behandeld wilt worden
 • Aandacht voor de eigendommen van een ander
 • Advies mogelijk
 • Duidelijke en eerlijke offerte vooraf
 • Kwaliteit van een hoog niveau
 • Frequent overleg met betrekking tot de werkzaamheden
 • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar
 • Eindinspectie samen met u
Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Albert Boon  |  http://www.treblaonderhoud.nl

Tenny Jonkers Travel Counsellors

Op zoek naar een ideale vakantie, maar heb je geen zin in al dat gepuzzel en uitzoekwerk?

Surfen op internet ’s avonds en in het weekend. Door de bomen het bos niet meer zien. Laat mij je helpen met het vinden van je ideale, perfecte vakantie. Op maat, goede kwaliteit en binnen jouw budget. Luxe of basic en alles ertussenin. Jij bepaalt!
Mocht je mij nog niet kennen, mijn naam is Tenny Jonkers-Weijnen, Travel Counsellor en ik regel het.

Mijn kracht is dat ik:

 • Persoonlijke, goede service geef, net dat beetje extra;

 • Op verzoek bij je langs kan komen om je reiswensen met je te bespreken;

 • Geen openingstijden ken; ik ben goed bereikbaar, ook in de weekenden, ’s avonds en op feestdagen;

 • Je ontzorg bij het uitzoeken en reserveren van je vakantie of incentive, maar eventueel ook bij calamiteiten tijdens je reis;

 • Dat ik ook internationale treinbiljetten, vliegtickets, entreebewijzen, autohuur en reisverzekeringen voor je kan regelen.

Travel Counsellors is een uniek netwerk van 1500 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. Het is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor je betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Wat voor vakantie of reis je ook zoekt, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend reisadvies.

Graag tot ziens!

Tenny Jonkers, Travel Counsellor

Meer info
 Afdeling: Leiden
Tenny Jonkers - Weijnen  |  http://www.travelcounsellors.nl/tenny.jonkers

Tolk Talks Illustrations

Met Tolk Talks Illustrations richt ik me op klanten die illustratieve producten nodig hebben. Dit zijn producten als geillustreerde animatievideo's, geillustreerde boeken, presentaties, posters en elk ander product dat beeld nodig heeft. Daarnaast geef ik tekenles en begeleiding aan mensen van alle leeftijden.

Meer info
 Afdeling: Leiden
Keith Tolk  |  http://www.keithtolk.nl

Travel Counsellors

Ik ben werkzaam als mobiel reisadviseur, aangesloten bij Travel Counsellors. Ik heb agentuurovereenkomsten met alle grote touroperators, daarnaast werk ik ook veel samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. Verder hebben wij wereldwijd lokale agenten en een eigen beddenbank, zodat wij het rechtstreeks kunnen boeken, wat voor de klant vaak voordeliger is.
Ik kan u behulpzaam zijn bij het vinden van uw vakantie, hotelovernachtingen, tickets, entreebewijzen, autohuur, kortom, alles wat nodig is om uw reis compleet te maken. U bent 3 avonden aan het zoeken op internet waar de goedkoopste vakantie te boeken is, ik kan het in 5 minuten nakijken. Vraag gerust een prijsvergelijk op, het is vrijblijvend en kan u veel geld besparen.
Uiteraard kan ik langskomen als u dat prettig vind, zeker bij wat ingewikkelde (rond)reizen vinden mijn klanten dat vaak prettig. Als u uw wensen kenbaar maakt, ga ik een vrijblijvende offerte voor u maken.
Ik ben aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus zekerheid voor u als klant.
Margriet Noort, "Thuis in de hele wereld!"

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Margriet Noort  |  www.travelcounsellors.nl/margriet

Use My Voice

Het gebruik van mijn stem is gedurende mijn loopbaan erg belangrijk geweest. Als oefentherapeut Mensendieck gaf ik de hele dag mondelinge instructies en het was daarbij heel belangrijk dat tijdens het spreken tempo, duidelijkheid en woordkeuze correct was. Bij het geven van ontspanningstherapie was ook daar de manier van stemgebruik én snelheid essentieel om een gewenst effect te krijgen.
Later, als acupuncturist, bleek dat wát ik hóe zei ook niet onbelangrijk was. Het was een belangrijk onderdeel van de gehele therapeutische behandeling waarmee men dan verder kwam.

Stemgebruik in een andere zetting, is voor mij vanzelfsprekend. Ik zie mij daarom goed instaat bij projecten mijn stem te kunnen inzetten. Als voice-over, verteller of voorlezer gebruik ik mijn talenten nét even anders.

Mijn stem is warm, maar heler, rustig en zonder accent. Zowel de Nederlandse en Engelse taal beheers ik goed.

Mijn stem is heel geschikt om jouw luisterboek in te spreken. Maar ook voor het inspreken van schoolboeken, instructie- of animatie video’s, e-learnings, nieuwsbrieven of jaarverslagen. 

Meer info
 Afdeling: Leiden
Diana Belfor  |  https://usemyvoice.nl/

Veelzijdig

 Meer info
 Afdeling: Leiden
Angélique Van der Zijden  |  https://www.angeliquevanderzijden.nl

Vibas

Alles op dezelfde manier blijven doen? Dat kan, maar dan verandert er niets.
Om het anders te gaan doen, begin je met anders te leren kijken; naar jezelf en naar de wereld om je heen. Want hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet en wat je vervolgens doet. Ik geloof erin dat veranderen staat voor anders leren kijken en anders te doen.
VIBAS leert je te veranderen en helpt organisaties te innoveren.

Meer info
 Afdeling: Hoofddorp
Jelena van Hameren  |  http://www.vibas.nu

Vitans

VITANS is een praktijk voor gezond leven. Als psycholoog, voedingsdeskundige, stresscounselor en trainer Hormoonfactor analyseer ik niet alleen je voedingspatroon, maar kijk ik ook naar verbetermogelijkheden op het gebied van beweging en ontspanning. Stap voor stap begeleid ik je zo naar een gezonder en fitter leven. Geen tijdelijk dieet, maar een nieuwe gezonde levensstijl die jij met gemak vol kunt houden!
 
Voel je je niet zo fit, heb je last van je darmen, wil je een gewicht dat beter bij je past, heb je hormonale klachten, slaap je slecht of heb je diabetes en wil jij jouw bloedsuikerspiegel beter onder controle krijgen, neem dan contact met me op. Ik laat je graag zien en ervaren wat een gezonde leefstijl voor jou kan doen!
 
Meer info
 Afdeling: Leiden
Michelle Tans  |  http://www.vitans.nl