FacebookTwitterLinked-In

 

Onze leden

44 leden

AGS Brandex-VOF

A.G.S. Brandex is een gespecialiseerd bedrijf met vakbekwame en bevoegde instructeurs op het gebied van bedrijfhulpverlening.

Naast brand blussen met verschillende kleine blusmiddelen besteden we aandacht aan ontruimingsoefeningen.

Op het levensreddende eerste hulp gebied kunt u terecht voor Reanimatietrainingen voor volwassenen of kinderen, dit in combinatie met het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrilator)

 Afdeling: Hoofddorp
Albert Stevens  |  http://www.agsbrandex.nl
Meer info

Acupunctuur Belfor

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeskunde. De achtergrond gedachte is dat de balans tussen Yin Qi en Yang Qi optimaal is. Deze energieën moeten vrij kunnen stromen wat gebeurt via meridianen, een netwerk vergelijkbaar met het zenuwstelsel, bloed- en lymfevaten, die zo al je cellen, weefsels en organen bereikt en deze gezond houden.

 

Sinds 1983 werk ik met gezondheidsklachten, eerst als oefentherapeut Mensendieck en in 1994 ook als acupuncturist. Ik heb altijd zelfstandig gewerkt.

 

Sinds 2005 werk ik alleen volgens de klassieke acupunctuur. Het belangrijkste verschil met andere benaderingen is, dat er een behandeling wordt gegeven die persoonlijk op jouw van toepassing is. Dus geen standaard receptuur maar opzoek naar de bron van de kwaal. 

Daarnaast is het aantal gebuikte naaldjes per behandeling sterk gereduceerd, bij mij doorgaans niet meer dan vijf. Ook de frequentie van behandelen is lager, wat je terug ziet in bijvoorbeeld de kosten.

 

Acupunctuur wordt deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering en is breed inzetbaar bij gezondheidsklachten. Voor meer informatie zie mijn website.

 Afdeling: Leiden
Diana Belfor  |  https://acupunctuur-belfor.nl
Meer info
 Afdeling: Nieuw Vennep
Arie Johan van de Graaf  |  http://www.dexlegal.nl
Meer info

Arrow Studio

Creating successful websites, branding, corporate identities, advertising and print!
We wake up in the morning to create designs that clients will love, communication that makes money and visuals that stand out.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Daniëlle Honcoop  |  http://www.arrowstudio.nl
Meer info
 Afdeling: Leiden
Marlous Bracke  |  http://www.brackelegal.nl/
Meer info

Business In Zicht

Business in Zicht is HET organisatieadviesbureau voor MKB ondernemers en managers. Dat betekent in de praktijk dat wij u begeleiden bij uw bedrijfsvoering. Wij komen snel tot de kern van de zaak en nemen het initiatief bij het adviseren over en invoeren van verbeteringen.

Wij doen dit door in te zoomen op de skills van het management en daar waar nodig verbeteringen voor te stellen. Daarnaast nemen wij de proceskant van uw onderneming onder de loep. Samen met u realiseren wij aansprekende kwaliteitsverbeteringen, kostenreducties en omzetgroei. Inspelen op de kwaliteiten en wensen van uw medewerkers en (potentiële) klanten spelen daarbij een belangrijke rol.

 Afdeling: Hoofddorp, Leiden, Nieuw Vennep
Glen Noordwijk  |  https://www.businessinzicht.nl
Meer info

Creagraphy

Stel, je wilt als zelfstandige of als bedrijf een website.
Dan bent je gebaat bij een professionele websitebouwer die oog heeft voor jouw wensen en goede support biedt.

Als zelfstandig professional wil je waarschijnlijk goede kwaliteit voor een realistische prijs. Zie dan https://www.zpsites.nl.
Heb je een groter bedrijf, dan is de kans groot dat je maatwerksoftware wilt. Wij bieden die. Zie https://www.web-op-maat.nl.

 Afdeling: Hoofddorp
Ernst de Moor  |  https://creagraphy.nl
Meer info

DirectVerzenden

DirectVerzenden is een online platform waar je zonder volumeverplichting al je zendingen gemakkelijk en snel kunt inplannen. Hierdoor bespaar je tijd én kosten! Door de flexibele aanpak van DirectVerzenden wordt transport makkelijker dan ooit tevoren. Omdat wij alle transporten bundelen op één platform kun je eenvoudig en snel je transport regelen. Wil je eerst advies? Dan is persoonlijk contact uiteraard ook mogelijk, wij helpen je graag. Maak je geen zorgen, tariefaanvragen bij DirectVerzenden zijn geheel vrijblijvend en aan inschrijvingen zijn geen kosten verbonden.
 Afdeling: Hoofddorp
Jeroen van Hell  |  http://www.directverzenden.nl
Meer info

Drukkerij van Hulzen

Drukkerij van Hulzen is een milieubewuste en ecologisch verantwoorde drukkerij. We maken handels- en reclamedrukwerk voor kleine en grote bedrijven in een geheel milieuvriendelijke werkomgeving. In eigen huis produceren we offsetdrukwerk, digitaal drukwerk, signing en printwerk. Voor elk budget en elke levertijd is een oplossing. Dat ons drukwerk van de hoogst haalbare kwaliteit is, vinden wij vanzelfsprekend. We bieden een totaalpakket aan dat het hele traject van ontwerp tot afwerking bestrijkt. Door onze persoonlijke benadering bouwen we een vertrouwelijke relatie op met onze klanten.

 Afdeling: Hoofddorp
Claudia van Hulzen  |  http://www.vanhulzen.net
Meer info

Ellen Gerrese Mediation & Coaching

Als mediator & Coach richt ik mij op de volgende werkgebieden:
Arbeidsrelaties
In arbeidsrelaties komt het vaak voor dat medewerkers en leidinggevenden spanningen ervaren in het werk. Dit kan vele oorzaken hebben. Meestal ligt er een communicatieprobleem aan ten grondslag. Vroegtijdig beginnen met mediation maakt bezwarenprocedures en rechtszaken overbodig.
Familierelaties
Binnen families kunnen spanningen hoog oplopen. De meeste conflicten beginnen doordat een van de twee zich aan de ander ergert. Er komt een verwijt en hier reageert de ander op. Dit is vaak de start van een conflict. Het is belangrijk om verschillen zo vroeg mogelijk te onderkennen. Laat de spanning niet oplopen.
Op basis van vrijwilligheid onder mijn neutrale begeleiding kunt u uit uw probleem komen. U hoeft het niet met elkaar eens te zijn om begrip te krijgen voor de ander. Het oplossen van een conflict begint bij te accepteren dat de andere partij anders is. De oplossing die u aandraagt, is de meest duurzame oplossing.
Ik begrijp emoties en werk graag met u aan oplossingen.
U creëert Samen een Nieuwe Kans.

 Afdeling: Leiden
Ellen Gerrese  |  www.mediationleiderdorp.nl
Meer info

First Place

First Place is de horecagelegenheid in het Sportcomplex Koning Willem Alexander. Ons team voorziet iedereen de juiste service. Of het nu gaat om een goede kop koffie, tijdens het wachten op de kinderen of een heerlijke daghap voor een betaalbare prijs. De horeca bestaat uit twee aparte ruimtes waarvan de ruimte op de begane grond ook nog te splitsen is in twee aparte ruimtes. Onze Victory bar bevindt zich op de begane grond en op de eerste verdieping treft u onze Lounge bar met zonnig dakterras.

 Afdeling: Hoofddorp
Arjan Verbaas  |  www.firstplacehoreca.nl
Meer info

Gloria Counseling

Organisatieadvies / coaching / counseling

De integrale concepten uit het door mij geschreven boek 'De Tijd is NU' zijn de handvatten voor mijn organisatieadvies / coaching / counseling. Met mijn praktische aanpak, kan je direct aan de slag en resultaten boeken. Wat jij of jouw bedrijf op dat moment nodig heeft, is het vertrekpunt. Ik dring snel door tot de kern van de zaak en help je om je authenticiteit vorm te geven. Dit zorgt ervoor dat je zelf richting aan je toekomst kan geven en in je eigen kracht komt. Daarmee wordt je als mens meer heel (heling) en geef je leiding aan jezelf en je eigen bedrijf, wat daarmee niet anders dan gezond kan zijn. 

Over mijzelf

Mijn achtergrond is fysiotherapeut, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in acupunctuur, aura- en chakrahealing, NLP- en energetisch therapie, toegepaste kinesiologie en andere holistische therapieën. Daarnaast heb ik organisatiecultuur gestudeerd. Vanuit deze zeer diverse achtergrond heb ik een integraal/universeel perspectief op Tijd ontwikkeld. Hierover geef ik ook trainingen en workshops.

Boek De Tijd is NU te bestellen via de link uitgeverij de springplank. De Tijd is NU

 Afdeling: Hoofddorp
Marlies de Vries  |  https://www.gloriacounseling.nl
Meer info

Gvoto

Fotografie en film voor zowel de zakelijke markt als prive personen.

Prive: bruiloften, familiefeesten, (gezins)portretten, portretten van mens en dier, etc. Op de manier in beeld gebracht zoals u dat wilt!

Zakelijk: ik breng uw bedrijf op de juiste manier en met het juiste karakter in beeld. Dit in overleg door fotografie en/of film. Voor website en/of drukwerk. Wilt u de klanten aantrekken die u echt wilt bereiken en die u geld gaan opleveren? Neem dan contact met mij op!

 Afdeling: Hoofddorp
Gery ter Velde  |  www.gvoto.nl
Meer info

Harteveld Trainingen

Herken je dat ook? Teams met mopperkonten, dwarsliggers, muggenzifters binnen de organisatie? Is de samenwerking binnen het team daardoor ver te zoeken? Dat geeft irritatie, onrust en stress binnen het team. De prestaties gaan achteruit en de continuiteit van het werk en het bedrijf komen in gevaar! 

Onrust en stress binnen een team leiden vaak tot een stijging van het ziekteverzuim. Dezelfde hoeveelheid werk moet immers door een kleinere groep medewerkers verzet worden, wat nog meer druk binnen het team oplevert.

Voor je het weet zit het bedrijf in een neerwaartse spiraal van ziekteverzuim, vermindering van de productie en stijging van de kosten, dus daling van de omzet!

Ik help je van een team weer een echt team te maken, met begrip en respect voor elkaar. Waar men MET elkaar communiceert en niet OVER elkaar. Het ziekteverzuim en de daarbij behorende kosten nemen af, de medewerkers zijn weer gemotiveerd en daardoor ook productiever. Uiteindelijk zie je de omzet weer stijgen.

Met de training "Samen Werken" zorgt Harteveld Trainingen dat het team weer staat voor wat team betekent: Together Everyone Achieves More

Trainingen en Persoonlijke ontwikkeling met behulp van DISC Kleuren- gedrag en drijfverenanalyses:

 • Teamontwikkeling
 • Communicatie trainingen
 • Klantcontact
 • Time-Management
 • Re-integratie
 • Werving en selectie
 Afdeling: Leiden
Riet Harteveld  |  https://www.rhtrainingen.nl
Meer info

Helio

Helio.work ,

Ik begeleid consumenten en bedrijven bij het vinden van natuurlijke oplossingen om gezondheid te ondersteunen. Onder andere met de geuren van essentiële olie. Geur heeft direct invloed op de ervaring die we hebben als we ergens binnenkomen maar ook op onze emoties en gedrag als we ergens werken of verblijven. Geur kan een zeer positieve bijdrage leveren bij aan hospitality en empowerment in je bedrijf of instelling. Meer weten hierover.... benader me dan gerust! 

Download de checklist op www.helio.work om te zien welke oliën jouw gezondheid en emotie kunnen ondersteunen

 Afdeling: Leiden
Leanne Lovink-Eeken  |  https://helio.nl
Meer info

Home2s

Home2s (Home to sell, Home to style) is gespecialiseerd in:

 • verkoopstyling
 • woningfotografie
 • interieurstyling
 • kleuradvies.

Home2s levert maatwerk, denkt met u mee en zorgt er graag voor dat u:

 • uw woning snel en tegen een goede prijs verkoopt
 • zich thuis voelt in uw (nieuwe) huis.
 Afdeling: Hoofddorp
Annet van Veenendaal  |  http://www.home2s.nl
Meer info

ITENO

ITENO is specialist in particuliere- en bedrijfsbeveiliging en houdt zich bezig met elektrotechniek tot beveiliging en netwerken.
 Afdeling: Nieuw Vennep
Fred Imanse  |  www.iteno.nl
Meer info

Integritas Solutions

Juridisch advies, bemiddeling, coaching & Training

Juridisch Coachen 

In mijn ervaring met betrekking tot juridische dienstverlening blijkt met name in conflictsituaties (arbeidsconflict, scheiding, etc) juridisch advies alleen niet voldoende. Omdat conflict en stress vaak hand in hand gaan is persoonlijke begeleiding nodig om (sneller) tot een gewenst resultaat te komen. Op grond hiervan is juridisch coachen ontstaan. Hierbij help ik mensen uit een ongewenste situatie door de focus niet primair op het probleem, maar op de oplossing te richten. Ik geloof dat iedere negatieve situatie de kans biedt om te groeien. En daar ligt mijn passie: mensen helpen negatieve situaties als kansen te zien en hen te leren hoe ze van lemons limonade kunnen maken.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Stephany Soewarso  |  www.integritassolutions.nl
Meer info

Jan de Makelaar

Een nieuwe makelaar in Hoofddorp en Nieuw-Vennep! JandeMakelaar. JandeMakelaar staat voor kleinschalig, persoonlijk, in een groot netwerk. Deze denkwijze garandeert telkens een optimale samenwerking tussen makelaar en opdrachtgever en resulteert in het beste (verkoop)resultaat. 
Je kunt bij JandeMakelaar terecht voor een (NWWI) taxatierapport, aankoopbegeleiding en natuurlijk ook voor verkoop van een appartement of woonhuis.
Wanneer je contact opneemt, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek of gratis waardebepaling.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Jan Hendrik Leenheer  |  www.jandemakelaar.nl
Meer info

Jeanieke Office Assistance

Bent u druk met het opbouwen van uw nieuwe bedrijf? Of bent u al hard bezig met het bedienen van uw klanten en is uw kantoor wat vol aan het lopen?

Jeanieke Office Assistance schept orde in chaos en geeft inzicht in schijnbaar onoverzichtelijke situaties.

Zou u best een Secretaresse of een Personal Assistant kunnen gebruiken maar slechts voor één of enkele uurtjes per week of per maand? U kunt Jeanieke Office Assistance voor zeer uiteenlopende taken inschakelen.

En denkt u: “Dat lijkt me prettig, maar daar is mijn bedrijf nog niet groot genoeg voor!”
Neem dan vooral WEL contact op met Jeanieke Office Assistance want ik lever maatwerk en verlos u van alle klussen waar u om welke reden dan ook tegenop ziet, ook al is dat maar heel beperkt in hoeveelheid.

Jeanieke Office Assistance weet namelijk heel goed dat juist die kleine struikelblokken uit kunnen groeien tot enorme bergen waar men vreselijk tegenop kan kijken.

 Afdeling: Leiden
Jeanieke van Leur  |  https://www.jeaniekeofficeassistance.nl
Meer info

Kapsalon Monique van de Schraaf

Kapsalon Monique van de Schraaf

 

Kwaliteit, Passie en Bevlogenheid staan bij mij al meer dan 25 jaar aan de basis van een professionele behandeling. 

Persoonlijke aandacht en een goed advies zorgen voor een coupe die bij jou past en op jouw wensen is afgestemd.

 

Duurzaamheid, Donaties en Dermatologie, de 3D's waarmee ik mij onderscheid van andere salons!

 Afdeling: Hoofddorp
Monique van de Schraaf-Albers - Albers  |  http://www.kapsalonmoniquevandeschraaf.nl
Meer info

KlantGenerator

KlantGenerator.nl - Online marketing en eLearning

Voor mkb en zelfstandig ondernemers waaronder sportscholen, yoga-studio’s en personal trainers - haal meer klanten met internet. KlantGenerator leert en begeleid je om eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

Stuur me een email of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06-41278734 en we bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 Afdeling: Leiden
Bastiaan de Koning  |  https://www.klantgenerator.nl
Meer info

Koning Administratie

Koning Belasting- en Administratiekantoor kan u ondersteunen om uw administratie zodanig in te richten dat deze past bij uw onderneming. En deze zo nodig aan te passen wanneer de gewijzigde onderneming daarom vraagt. Op het gebied van belastingadvies kunnen we u helpen bij het voldoen aan de verplichtingen tot aan het optimaliseren van de fiscale mogelijkheden voor uw onderneming.
 Afdeling: Hoofddorp
Rob Koning  |  http://www.koningadministratie.nl
Meer info

Lumi Fotografie

Hoi ik ben Rianne Hogewoning, een spontane fotografe die mensen op zijn/haar gemak weet te stellen waardoor ik ze heel ontspannen op de foto krijg. Of het nu gaat om jullie bijzondere bruiloft, het wonder van een zwangerschap, het intense geluk van je newborn of jullie liefde tijdens een loveshoot? Ik maak er graag een unieke en blijvende herinnering van.

Ook voor zakelijke fotografie sta ik graag voor je klaar. Of het nu gaat om zakelijke portretten voor linked-in en je website, foto’s van het bedrijfsproces van begin tot eind, foto’s voor editorials in tijdschriften of voor interviews in vakbladen; alles staat of valt met een goede eerste indruk achterlaten. Men vormt zijn mening bij de eerste blik die ze werpen op een foto. Daarom vind ik het belangrijk om de juiste sfeer vast te leggen die de foto vereist.

Dus ben je op zoek naar frisse, creatieve foto’s met een professionele uitstraling? Dan ben ik graag je fotografe.

 Afdeling: Leiden
Rianne Hogewoning  |  http://www.lumifotografie.nl
Meer info

MENSe ICT

ICT oplossingen voor het MKB.
 
Begrijpelijk, doeltreffend en een schappelijke prijs.
Vertrouwen, discretie en het menselijke contact maakt ons de juiste partij voor uw gehele automatisering.
 
Kiezen voor MENSe-ICT
Uw bedrijfsproces is een zorg voor ons.
 
dowload/open de Flyer voor meer informatie.
 Afdeling: Leiden
Jan-Erik Mense  |  https://www.mense-ict.nl
Meer info

Oiled by Judith

Oiled by Judith specialiseert zich in massages in combinatie met essentiële oliën.

Bij stress, pijn in de rug, schouder en nek door spanningen of burn-outklachten.

Bij een bewust gezonde leefstijl hoort ook ontspanning, even lekker weg uit de dagelijkse sleur en een heerlijk ik-moment.

Er zijn vele mogelijkheden, maar de klassieke ontspanningsmassage onder de naam Verwend uit de knoop (30 of 45 minuten) en de Super Relax (60 of 90 minuten) staat zeker op het menu. Verder onder andere de Hotstone Relax, Aromatic Fantastic (met essentiële oliën) en Face Relax. Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen en openingstijden op de website.

 Afdeling: Leiden
Judith Hagelen  |  https://oiled.nl
Meer info

Praktijk LOOM

Op een effectieve manier van je (pijn)klachten af

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
Jij bent uniek, daarom begint het zoeken naar de juiste therapie altijd bij persoonlijke voorkeuren. Ik werk aanvullend en nodig je uit om op een zachte maar effectieve manier te herstellen die van nature al in jou zit.

Door de Bowen Therapie, het gezondheidsprogramma of een van de ontspanningsmassages in te zetten, helpen we jou op een zachte natuurlijke maar effectieve manier je pijn- bewegings- en vele aanverwante klachten te reduceren.

Praktijk LOOM is een paramedisch natuurgeneeskundige praktijk voor pijnreductie, vitaliteit, bewegingsvrijheid, gezondheid, ontspanning en herstel en voor een gezond gewicht.

 • Aanvullend op de reguliere zorg
 • Rechtstreeks een afspraak maken – geen verwijzing nodig
 • Wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed in het aanvullende pakket
 • In 1 tot 3 behandelingen vaak al verandering merkbaar
 • In 3 tot 6 behandelingen veelal resultaat (chronische klachten langer)
 • Prettig om te ondergaan
 • Je gaat loom de deur uit
 Afdeling: Nieuw Vennep
Eugénie de Graaf  |  http://www.praktijkloom.nl
Meer info

Praktijk Natuurgeneeskunde Yvonne Somers

Snel Herstel met krachtige natuurgeneeswijzen

Van pijn, een verstoring in je bewegingsapparaat of andere gezondheidsklachten wil je liefst zo snel mogelijk af. Sommige dingen kun je zelf oplossen, bij andere zaken heb je deskundige hulp nodig. En dan ben je op de goede plek bij Herstel Snel, mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen.

Ik ben Yvonne Somers en professioneel therapeut. Ik ben nuchter, toegankelijk en allesbehalve zweverig. Met een combinatie van doeltreffende behandelingsmethoden activeer ik het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Eigenlijk geef ik alleen een duwtje in de goede richting en je lichaam doet de rest.

 Afdeling: Hoofddorp
Yvonne Somers  |  https://herstel-snel.nl
Meer info

Ruud Hanou Communicatie

Wilt u communicatie met resultaat, tegen zo laag mogelijke kosten? Dan bent u bij mij aan het goede (web)adres. Ik ben Ruud Hanou, een ervaren communicatie-consultant. Ik beschouw het als een uitdaging met u te bekijken hoe wij uw communicatie professioneel én met een geringe investering kunnen inrichten. Bijvoorbeeld door slim gebruik van gratis software. Mijn specialisme is digitale vormen van communicatie. U kunt bij mij terecht voor:

 • praktische adviezen en creatieve concepten
 • betaalbare, mobile friendly websites
 • (workshop) zoekmachineoptimalisatie
 • online media
 • professionele presentaties en
 • bijzondere animaties.
 Afdeling: Leiden
Ruud Hanou  |  http://ruudhanou.com
Meer info

Sars Personeelsadvies

Sars Personeelsadvies is sinds 2008 dé MKB-adviseur in personeels- en arbeidsrechtelijke zaken. Dit uitdagende en veeleisende onderdeel van personeelsbeleid behoort bij weinig ondernemers tot hun kerncompetenties.

Adviseur ondernemers: Uw personeelsvraagstukken kennen geen geheimen voor mij als professional. Ik los ze voor u op met passie en met oog voor de unieke situatie binnen uw onderneming. De actualiteit van steeds veranderende personeels- vraagstukken verliezen we daarbij uiteraard niet uit het oog. Daarbij houd ik uw beste belang steeds voor ogen.

Adviseur werknemers: Het kan voorkomen dat een werknemer problemen ondervindt met de leidinggevende of werkgever. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld zaken als problemen bij arbeidsongeschiktheid, pesten, het functioneren of ontslagzaken. In een gratis intakegesprek wordt de situatie goed geanalyseerd op grond waarvan verdere advisering en ondersteuning/begeleiding wordt geboden.

 Afdeling: Hoofddorp, Leiden, Nieuw Vennep
Herman Sars  |  https://www.sarspersoneelsadvies.nl
Meer info

Scheidingsplanner Leiden

De Scheidingsplanner staat voor:

Mediation bij echtscheiding, verbreken van een samenleving of gerelateerde onenigheid met respect voor de personen en hun toekomst.

Financiële deskundigheid in scheidingssituaties: een duidelijk beeld van mogelijk is en wat niet (denk aan: kan ik in het huis blijven wonen, kan ik een huis kopen, wat heb ik straks te besteden of aan pensioenen)

Begeleiding van A tot Z: van het eerste gesprek tot de afhandeling bij de rechtbank.

Speciaal: een van de slechts 40 Register Financieel Echtscheidingsadiseurs voor ondernemers in Nederland.

Effectieve advisering als je er samen niet uit komt.
Samenwerking met - en ondersteuning van advocaten en mediators.

Register Mediator (MfN) en Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA)

 Afdeling: Leiden
Rolf van Baarle  |  http://www.scheidingsplanner.nl/leiden-eo/
Meer info

Slob Print Consulting

SLOB Print Consulting heeft 2 agentschappen voor 3D Printers.

Sjaak Slob van  SLOB Print Consulting weet veel van de diverse 3D printtechnieken en u krijgt dan ook vakkundig advies op uw specifieke vraag.

Hij denkt tevens mee van creatie tot en met  vervaardiging van het eindproduct. Dat kan zijn een prototype of een eindproduct.

Hij levert op uw verzoek de juiste apparatuur en verzorgt voor u een professionele installatie en training.

Via de gerenommeerde leveranciers NextStep3D en AMR / SDD wordt aan u vakkundige service en support  geleverd.

 Afdeling: Hoofddorp
Sjaak Slob  |  www.slobprintconsulting.nl
Meer info

Smith Boeser van Grafhorst Notarissen

Smith Boeser van Grafhorst is een ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem. Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht, nalatenschappen en estate planning. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis op het gebied van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht

Wij hebben het vermogen om informatie om te zetten in een goede beslissing. Een beslissing die voor nu en in de toekomst rust en zekerheid biedt.

 Afdeling: Hoofddorp
Renske Kleinhout  |  http://www.sbvg.nl
Meer info

Sneekernet ICT

Sneekernet is een dynamisch en flexibel ict bedrijf die zijn diensten en service heeft afgestemd op de MKB-branche.
Wij prefereren direct contact en houden graag de communicatielijnen kort. Dat typeert onze dienstverlening: direct, efficient en kostenbesparend.

De pitbull-mentaliteit staat garant voor het aandragen van de beste automatiseringsoplossing voor uw situatie.

 Afdeling: Hoofddorp
Johan Sneek  |  http://www.sneekernet.nl
Meer info

TREBLA

Schilderwerken, onderhoud en reparatie

Waarom TREBLA?

 • Persoonlijk contact
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Behandelt u zoals u zelf ook behandeld wilt worden
 • Aandacht voor de eigendommen van een ander
 • Advies mogelijk
 • Duidelijke en eerlijke offerte vooraf
 • Kwaliteit van een hoog niveau
 • Frequent overleg met betrekking tot de werkzaamheden
 • ’s Avonds en in het weekend bereikbaar
 • Eindinspectie samen met u
 Afdeling: Nieuw Vennep
Albert Boon  |  http://www.treblaonderhoud.nl
Meer info

Tekstbureau WRP Teksten

Goede teksten zijn goud waard!
Door je te onderscheiden met klinkende teksten waarin je de passie van je organisatie laat zien, kun je klanten werven én behouden. 

Complexe onderwerpen begrijpelijk maken
Ik ben bedrijfsjournalist Jenny Westra en ik maak complexe (technische) onderwerpen begrijpelijk. Je stakeholders zullen jou en je bedrijf daardoor leren waarderen als de expert waar ze graag mee willen samenwerken.

Geen bladvulling, maar kwaliteit
Heb je moeite met tekstschrijven? Of onvoldoende tijd om helder te communiceren in je drukke baan? Toch willen je (toekomstige) klanten weten welke oplossingen jouw bedrijf aandraagt voor de uitdagingen binnen hun vakgebied. Ik help je aan teksten die scoren. Geen bladvulling, maar kwaliteit.

 

Heldere en toegankelijke teksten
Heerlijk vind ik het om mensen te interviewen en hun verhaal vorm te geven in triggerende webteksten, brochures, of in een artikel in een vakblad. Lastige onderwerpen? Ik vertaal ze naar prettig leesbare teksten die goed gelezen worden. Online én offline. Helder, transparant en toegankelijk.

 

Waar help ik je graag mee:

 • Relatiemagazines
 • Vakbladen
 • Personeelsbladen
 • Brochures/Folders/Flyers
 • Sponsored magazines
 • Persberichten
 • Advertorials
 • Interviews
 • (Eind)redactie
 • Webteksten
 • Storytelling
 • Blogs
 • Nieuwsbrieven
 • E-books
 Afdeling: Hoofddorp
Jenny Westra  |  http://www.wrpteksten.nl
Meer info

Tenny Jonkers Travel Counsellors

Op zoek naar een ideale vakantie, maar heb je geen zin in al dat gepuzzel en uitzoekwerk?

Surfen op internet ’s avonds en in het weekend. Door de bomen het bos niet meer zien. Laat mij je helpen met het vinden van je ideale, perfecte vakantie. Op maat, goede kwaliteit en binnen jouw budget. Luxe of basic en alles ertussenin. Jij bepaalt!
Mocht je mij nog niet kennen, mijn naam is Tenny Jonkers-Weijnen, Travel Counsellor en ik regel het.

Mijn kracht is dat ik:

 • Persoonlijke, goede service geef, net dat beetje extra;

 • Op verzoek bij je langs kan komen om je reiswensen met je te bespreken;

 • Geen openingstijden ken; ik ben goed bereikbaar, ook in de weekenden, ’s avonds en op feestdagen;

 • Je ontzorg bij het uitzoeken en reserveren van je vakantie of incentive, maar eventueel ook bij calamiteiten tijdens je reis;

 • Dat ik ook internationale treinbiljetten, vliegtickets, entreebewijzen, autohuur en reisverzekeringen voor je kan regelen;

 • Dat allemaal doe zonder toeslag of extra kosten.

Travel Counsellors is een uniek netwerk van 1500 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. Het is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor je betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Wat voor vakantie of reis je ook zoekt, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend reisadvies.

Graag tot ziens!

Tenny Jonkers, Travel Counsellor

 Afdeling: Leiden
Tenny Jonkers - Weijnen  |  http://www.travelcounsellors.nl/tenny.jonkers
Meer info

Travel Counsellors

Ik ben werkzaam als mobiel reisadviseur, aangesloten bij Travel Counsellors. Ik heb agentuurovereenkomsten met alle grote touroperators, daarnaast werk ik ook veel samen met kleine, gespecialiseerde organisaties. Verder hebben wij wereldwijd lokale agenten en een eigen beddenbank, zodat wij het rechtstreeks kunnen boeken, wat voor de klant vaak voordeliger is.
Ik kan u behulpzaam zijn bij het vinden van uw vakantie, hotelovernachtingen, tickets, entreebewijzen, autohuur, kortom, alles wat nodig is om uw reis compleet te maken. U bent 3 avonden aan het zoeken op internet waar de goedkoopste vakantie te boeken is, ik kan het in 5 minuten nakijken. Vraag gerust een prijsvergelijk op, het is vrijblijvend en kan u veel geld besparen.
Uiteraard kan ik langskomen als u dat prettig vind, zeker bij wat ingewikkelde (rond)reizen vinden mijn klanten dat vaak prettig. Als u uw wensen kenbaar maakt, ga ik een vrijblijvende offerte voor u maken.
Ik ben aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus zekerheid voor u als klant.
Margriet Noort, "Thuis in de hele wereld!"

 Afdeling: Hoofddorp
Margriet Noort  |  www.travelcounsellors.nl/margriet
Meer info

Van de Wall Vormgeving

Van de Wall Vormgeving geeft vorm aan alles wat visueel gecommuniceerd kan worden. Van tijdschriften, tot websites en van beursstands tot huisstijlen. Onze diensten zijn net zo veelzijdig als ons klantenpakket. 

Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij hun diensten of producten vertalen naar een goede vormgeving. Deze persoonlijk aanpak heeft ervoor gezorgd dat veel van onze klanten al jaren terugkomen.

Een uitdaging op het gebied van communicatie? Een klein budget, snel een logo of folder nodig? Geen probleem, we kunnen snel schakelen en denken graag in oplossingen. Helder en effectief.

 Afdeling: Hoofddorp
Henk van de Wall  |  https://vandewallvormgeving.nl
Meer info

Verhuisplaza

Verhuisplaza is het platform voor de doe-het-zelf verhuizers. Op dit platform wordt ruim 30 jaar verhuiservaring en -wijsheid gedeeld en kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te kunnen verhuizen. Van instructiefilmpjes over inpakken en verhuizen tot veel gestelde vragen en ook over die zaken waar je aan moet denken bij het verhuizen, dus ook de niet-verhuiszaken. Ook kun je hier je verhuismaterialen en -assistentie aanschaffen via de webshop.

Verhuisplaza wil klanten tevreden en opgelucht achterlaten op hun nieuwe plek. Dat kan alleen als de klant voldoende ruimte krijgt te doen wat hij zelf kan en hulp en deskundig advies waar nodig. Verhuizen kan wel snel, efficiënt en leuk! Verhuisplaza weet hoe: Wijsheid in Verhuizen.

 Afdeling: Hoofddorp
Marco Lind  |  http://www.verhuisplaza.nl
Meer info

Vital Places

Waarom een vitale omgeving

Voldoende frisse lucht, daglicht en een groene omgeving: daar voelen we ons goed bij.

Tegenwoordig leven we voornamelijk binnen, in onze woning, zorgomgevingen, scholen en kantoorgebouwen.
Moeheid, hoofdpijn en allergieën komen steeds vaker voor.

Vital Places haalt het goede van buiten naar binnen.
Wij staan voor een integrale aanpak (met een focus op veel daglicht en frisse lucht) en creëren compleet vitale leefomgevingen die lichaam en geest actief ondersteunen in plaats van belasten, met andere woorden onze omgevingen zijn energieleverend voor de mens!

Dit kan om een gezond duurzaam ontwerp van nieuwbouw of aanpassingen aan bestaande omgevingen gaan. Ons bureau is actief op de volgende gebieden: Integraal ontwerp gebouw of renovatie, Bestemmingswijzigingen, Bouwkundige tekeningen, Daglichtoplossingen en Duurzaamheidsadvies.

Vital Places: healthy buildings for happy people.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Sandra Heuer  |  http://www.vitalplaces.eu
Meer info

Vitans

 
 Afdeling: Leiden
Michelle Tans  |  www.vitans.nl
Meer info

Wim Hees Holding B.V.

HEES Interieurbouw staat voor pure kwaliteit, krachtige uitstraling en no-nonsense creatief vakmanschap. Wij ontwikkelen én produceren zowel grootschalige als kleinschalige interieurprojecten op maat voor bedrijven, particulieren en beurzen/tentoonstellingen. Van losse productelementen tot en met complete inrichtingen van bijvoorbeeld een winkel, badkamer of keuken.

Onze klantenkring is net zo divers als onze eindproducten. Hij strekt zich uit van mkb tot grote organisaties, en van architectenbureaus en banken tot gemeentelijke instellingen.

HEES Interieurbouw beschikt over een eigen productieruimte met een vast team professionele meubelbouwers.

 Afdeling: Hoofddorp
Wim Hees  |  www.heesinterieurbouw.nl
Meer info

ZOUT

SALARISKANTOOR

Zout Services is een kantoor gespecialiseerd in het verwerken van salarissen. Vier jaar geleden begonnen, is Zout Services vandaag de dag hét salariskantoor in de Haarlemmermeer. We werken hoofdzakelijk voor administratiekantoren die het verwerken van de lonen van hun klanten, aan ons hebben uitbesteed. Maar wij hebben ook bedrijven uit het MKB als klant. Als gespecialiseerd salariskantoor zijn wij bij uitstek op de hoogte van alle wettelijke regelingen op ons gebied en kunnen wij u bijtijds op de hoogte brengen van aankomende nieuwe wetgeving.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 Afdeling: Nieuw Vennep
Pauline van Huijstee  |  http://zout.services
Meer info