FacebookTwitterLinked-In

 

Van der Zee Tekst en Media

Na ruim 25 in het krantenvak actief te zijn geweest heb ik de stoute schoenen aangetrokken en begon voor mezelf. Schrijven was altijd al mijn passie dus lag een eigen tekstbureau voor de hand. Het mooie van dit beroep is dat je voor elk denkbaar bedrijf wel iets kunt betekenen. Immers, overal is tekst! Geschreven informatie is rondom ons: om iets toe te lichten, uit te leggen, ter vermaak, maar uiteraard - in het bedrijfsleven - ook om klanten aan je bedrijf te verbinden.

Een goede tekst legt je geen windeieren. Maar die moet wél bij jouw bedrijf passen: helder en zakelijk of juist met mooie volzinnen en beeldspraak. Alles is goed zolang het voor jou werkt. Ik vind het daarom heel belangrijk goed te luisteren (en kijken) naar de kracht van een bedrijf of persoon. Het is mijn kracht om het gewenste effect van tekst te realiseren. 

Vanuit Van der Zee Tekst & Media schrijf ik ook voor regionale media. Het blijft leuk om op deze manier feeling te houden met de journalistiek, waar het erom draait je zintuigen goed te gebruiken om een lezenswaardig verhaal te presenteren.

Joke van der Zee - Van der Zee Tekst & Media.