FacebookTwitterLinked-In

 

Creagraphy

Creagraphy bouwt veilige, gebruiksvriendelijke en 'groene' websites voor het midden- en kleinbedrijf.

Als je je website door Creagraphy laat maken, zijn je gegevens met maar liefst acht beveiligingsniveaus in veilige handen.
Je kunt je website eenvoudig zelf beheren met ons gebruiksvriendelijke beheersysteem.
Ook belast je website het milieu niet: als je website door ons wordt gehost, mag je het Green Web Foundation-logo voeren. Wij hebben ook deze website van Conn-X-e gebouwd, naar een ontwerp van Henk van de Wall.

Een professionele website zonder poespas voor de zzp’er

Ben je een zelfstandig professional en heb je behoefte aan een zakelijke website die bij jou past? Een mooie zzp-website die hoog scoort in de zoekmachines? Een eenvoudige website waarop je zelf heel gemakkelijk teksten en foto's plaatst, zonder dat je je in de achterliggende techniek hoeft te verdiepen?

Wij helpen je...

  • ... als je er genoeg van hebt om de hoofdprijs te betalen voor een nieuwe website.
  • ... als je beheersysteem (CMS) zo ingewikkeld is dat je aanpassingen maar voor je uit blijft schuiven.
  • ... als je website in Google niet goed wordt gevonden, ook al gebruik je de juiste zoekwoorden.
  • ... door het simpel en overzichtelijk voor je te houden.

ZPsites logo

Klik hier voor meer info
 

Of... Maatwerk software

Een professionele website is belangrijk om je bedrijf goed te presenteren op internet. Maar soms is er meer nodig dan alleen een stukje tekst met wat leuke plaatjes.

Als je producten aanbiedt, wil je deze ook graag aan klanten die niet in de regio wonen verkopen. Verhuur je huisjes, dan is het fijn als mensen online kunnen zien of er in de week dat zij vakantie hebben, nog ruimte is en dat ze dan meteen ook kunnen reserveren.

Verenigingen hebben een stuk minder werk als ze al hun ledenadministratie op één plaats kunnen beheren en vanaf hun website nieuwsbrieven en ledenpost kunnen versturen.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen om jouw website precies zo te maken als jij wilt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Web-op-maat logo

Klik hier voor meer info