FacebookTwitterLinked-In

 

Conn-X-e, hét netwerk waar ondernemers groeien!!!

Ambassadeur

Onze leden treden (pro-actief) op als elkaars ambassadeurs. Hoe? De deelnemers stellen hun netwerk voor elkaar open. Elke week zetten zij zich in om elkaars onderneming te helpen groeien en meer winstgevend te laten worden.

 

Branchebescherming

Branchebescherming staat bij ons hoog in het vaandel.
Het betekent ook echt dat er (per vestiging) van elke branche slechts één ondernemer kan deelnemen.

Workshops

Jaarlijks organiseert Conn-X-e (minimaal) 5 hoogwaardige workshops, die aansluiten op de behoefte van de deelnemers.
Daarnaast worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om per toerbeurt hun bedrijf aan de overige leden en gasten te presenteren.

 

Samenwerken, de basis van het succes

Als zelfstandig ondernemer wil jij je expertise delen met andere ondernemers. Conn-X-e biedt je een podium om samenwerkingsverbanden aan te gaan met collega-ondernemers. Ook brengen wij MKB-ondernemers met elkaar in contact én met onze leden uit de lokale verenigingen.


Praktische zaken
Elke woensdag- en donderdagochtend starten we onze werkdag met een heerlijk ontbijtbuffet in één van onze prachtige vergaderlocaties. Alle locaties zijn uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime (gratis) parkeergelegenheid.
 
Energiek, efficiënt en zeer laagdrempelig netwerken Tijdens het ontbijtnetwerk vergaderen en pitchen we en wisselen we aanbevelingen, kennis en contacten uit. Alles in een zakelijke maar uiterst plezierige atmosfeer, die gericht is op samenwerking, uitbreiding van het netwerk en zakelijke groei van de aangesloten bedrijven.
En ook niet onbelangrijk: het Conn-X-e ondernemersnetwerk sluit naadloos aan op de zo kenmerkende no-nonsense Nederlandse manier van ondernemen.
 
Kennisoverdracht door workshops en trainingen
Het opbouwen en uitbreiden van zakelijke contacten is essentieel. Maar ook kennisoverdracht op ondernemersgebied is een belangrijk gegeven binnen ons netwerk. Op gezette tijden vinden er dan ook workshops en trainingen plaats. Soms verzorgd door de eigen ondernemers, maar ook door externe experts. De onderwerpen worden vastgesteld door de deelnemers van Conn-X-e.
 
Vaste agenda
Onze vaste wekelijkse agenda omvat onder andere het pitchen door de leden en gasten, bedrijfspresentaties, omzetontwikkeling, tips en trucs. Elke week onder leiding van een andere dagvoorzitter. En natuurlijk genieten we al netwerkend van een gezamenlijk (uitgebreid) ontbijtbuffet.
 
En we doen nóg meer!
Op gezette tijden organiseren wij ook extra activiteiten, zoals rondleidingen in de aangesloten bedrijven, een kerstdiner en een BBQ. Alles ter stimulering van de samenhorigheid en verbinding tussen de deelnemers.

De vestigingen
Hoofddorp : elke woensdag van 7.00 - 9.00 uur in FLX Space, Opaallaan 1180 te Hoofddorp
Leiden: elke donderdag van 7.15 - 9.15 uur in Lunchcafe Deksels Granaatplein 1 te Leiden


Gunnen loont! Vraag het onze leden.