FacebookTwitterLinked-In

 

Blik Op Noordwijk

Blik Op Noordwijk is de grootste nieuwswebsite van Noordwijk en omgeving. Met een gemiddelde van 42.000 unieke bezoekers per maand is het bereik groot te noemen. De laatste nieuwtjes, politiek, 112 berichten, uitjes, agendapunten, alles komt aan bod op Blik Op Noordwijk. Adverteerders krijgen de ruimte om hun bedrijf te promoten tegen een aantrekkelijk tarief. Voor een vast laag maandbedrag staat het bedrijf 24/7, 365 dagen per week online. Daarnaast genieten adverteerders vele voordelen zoals onbeperkt persberichten, vacatures etc in te zenden ter plaatsing. Een column schrijven en plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Blik Op Noordwijk werkt volledig online en zet naast de website ook de goed bezochte social media kanalen in zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. De nieuws-app van Blik Op is te downloaden in de App Store voor Android. Binnenkort ook voor Apple. 

Wil jij je naamsbekendheid vergroten in Noordwijk en regio èn het belangrijke werk van Blik Op Noordwijk daarmee ondersteunen? Wordt dan nu adverteerder bij Blik Op Noordwijk. Dan ondersteun ik jou. Deal? Mail naar info@blikopnoordwijk.nl voor vrijblijvende info of een koffie afspraak.