FacebookTwitterLinked-In

 

Workshop Face Reading
27 Oktober 20.00 tot 22.00 uur

Workshop Face Reading: Herken bij je klant direct de voorkeursstrategie voor het nemen van beslissingen
 
Iedereen maakt beslissingen op zijn of haar eigen manier. Ook jouw klanten. Wanneer jij snel inzicht hebt in hoe jouw klanten beslissingen nemen, kan je ze de informatie en ondersteuning bieden waarmee ze verder komen. Je laat zien dat je ze begrijpt en naar ze luistert.
 
En dat luisteren begint al bij het kijken naar hun gezicht. Dat geeft namelijk heel veel prijs van hoe iemand beslissingen neemt.
 
Is de voorkeursstrategie mentaal, praktisch of emotioneel/impulsief?
 
Dat is eenvoudig van het gezicht af te lezen. En daarmee kan jij jouw klant gelijk op zijn of haar voorkeursstrategie aanspreken.
 
In de workshop Face Reading: Herken bij je klant direct de voorkeursstrategie voor het nemen van beslissingen leer ik jou hoe jij dit zelf kan toepassen in jouw bedrijf.
 
Aan het einde van deze workshop weet jij:

  • Wat Face Reading is.
  • Waar je Face Reading voor kan gebruiken.
  • De verdeling in verschillende zones in het gezicht
  • Hoe je aan het gezicht ziet welke voorkeur iemand heeft voor informatie verwerken en beslissingen nemen.

Over de trainer:

Als acupuncturist is Caspar van der Poel al tijdens zijn opleiding in contact gekomen met diagnostiek vanuit het gezicht. Er was echter nog zo veel meer te leren op dat gebied. Gelukkig kwam hij al snel na zijn opleiding in contact met Lillian Bridges, de wereldwijde expert op het gebiedt van Chinese Face Reading.
Nadat hij was afgestudeerd aan het Master Face Reader programma, is Caspar aan de slag gegaan als docent assistent bij het Lotus Institute en heeft al meermalen geassisteerd in het Master Face Reader programma.

En nu verzorgt hij workshops en trainingen voor ondernemend Nederland. Versterk je communicatie en verbeter je klantenservice en klanttevredenheid door anders te leren kijken naar gezichten.

Bijdrage voor gasten : €15,00 excl.btw.

Let op: i.v.m. de recente maatregelen wordt deze workshop online gegeven.

Aanmelden kan op de gebruikelijke wijze, het aantal deelnemers is beperkt.

 

Locatie

on-line

Organisator

  • Riet Harteveld