FacebookTwitterLinked-In

 

Conn-X-e , hét Businessnetwerk voor de Randstad!

Conn-X-e is opgericht in april 2015
Een initiatief van ondernemers uit Hoofddorp. Onze eerste afdeling zijn wij dan ook gestart in Hoofddorp. Inmiddels is er ook een vestiging in Leiden gestart. Omdat wij ons strikt houden aan branchebescherming hebben wij niet iedere aanmelding kunnen honoreren.

Wij groeien door
Na de oprichting in april 2015 van Conn-X-e Hoofddorp is een vestiging in Leiden gestart.

Energiek, efficiënt en zeer laagdrempelig netwerken
Tijdens de ontbijtbijeenkomst pitchen en delen de leden op efficiënte wijze kennis, ervaring, aanbevelingen, omzet en contacten uit. Alles in een zakelijke maar uiterst plezierige atmosfeer, die gericht is op samenwerking, uitbreiding van het netwerk en zakelijke groei van de aangesloten bedrijven. En ook niet onbelangrijk: het Conn-X-e ondernemersnetwerk sluit naadloos aan op de zo kenmerkende no-nonsense Nederlandse manier van ondernemen.

Ambassadeursschap
Het opbouwen en uitbreiden van zakelijke contacten is essentieel voor de groei van je onderneming. Wat is makkelijker dan dat je hiervoor een groep ambassadeurs ter beschikking hebt die hun netwerk actief voor je openstellen en je aanbevelen. Door de wekelijkse ontbijtbijeenkomsten leer je elkaar goed kennen en kan men daadwerkelijk voor jou als ambassadeurs optreden. Dit vanuit het motto “Gunnen loont”.

Kennisoverdracht door hoogwaardige workshops
Maar ook kennisoverdracht op ondernemersgebied is een belangrijk gegeven binnen ons netwerk. Op gezette tijden vinden er workshops plaats, altijd gericht op ondernemersschap. Soms verzorgd door onze eigen leden, maar ook door externe experts. De onderwerpen worden vastgesteld in overleg met de leden van Conn-X-e.

Vaste agenda
Onze vaste wekelijkse agenda omvat onder andere het pitchen door de leden en hun gasten, bedrijfspresentaties, themabesprekingen, omzetontwikkeling en tips en trucs. Elke week onder leiding van een andere voorzitter. En natuurlijk genieten we al netwerkend van een gezamenlijk (uitgebreid) buffet verzorgd.

En we doen nóg meer!
Op gezette tijden organiseren wij ook extra activiteiten, zoals een rondleiding in een bedrijf, een kerstdiner of een BBQ. Alles ter stimulering van de samenhorigheid en verbinding tussen de leden en vestigingen.

Kom eens langs
Wat Conn-X-e is en voor je zou kunnen betekenen ervaar je pas wanneer je een keer op bezoek bent geweest. Ben je geïnteresseerd om een keer onze gast te zijn? Meld je dan hier aan.

De locaties
Wilt u op bezoek wilt komen of zelfs lid worden? Hieronder treft u de bijeenkomsten van de vestigingen aan. 

Conn-X-e Hoofddorp: Elke woensdagochtend van 7:00 - 9:00 uur vinden de netwerkbijeenkomsten plaats in FLX Space, Opaallaan 1180 te Hoofddorp.

Conn-X-e Leiden: Elke donderdagochtend van 7:15 - 9:15 uur komen de leden bijeen in Lunchcafe Deksels, Granaatplein 1 te Leiden